Stranica 49 od 65 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3229

Tema: inseminacija

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj dagnja prvotno napisa Vidi poruku
    Ovco, zašto kažeš da nećeš više gubiti vrijeme na AIH, što dalje?
    Idemo na IVF privatno, a usporedno ćemo se prijaviti za postupak preko HZZO-a, jer se čaka par mjeseci dok se naprave sve pretrage, stignu nalazi i sl. Ne želim trošiti vrijeme i novac na postupke u kojima imam manje šanse nego kod ciljanih odnosa. Znam da zvučim ogorčeno i da ima žena koje su ostale trudne putem AIH, kao i ti dagnjice, ali mislim da to nije pravi odabir za nas. Svima Sretan Božić!

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Nije očajno Ovčice...točno znam kako ti je....ja idem u 1mj. na IVF u Petrovoj..sve papire imam i sve sam papire predala...sve nalaze sam napravila privatno-hormone, briseve, papu i sl....
    jedva čekam..al ja ne gubim nadu...imam još ovaj mjesec i možda uspije prirodno

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nije očajno. Iako sam ja uspjela ovim putem i sama sam razmišljala o IVF-u ako ne bude išlo. MOja odluka je bila ići do 6 puta na stimulirani AIH i onda možda u procesu prijeći na IVF. No, uspjelo je ovako jer je valjda bilo suđeno. Ja mislim da nema očaja ni u kojem potezu koji vodi do cilja. Ja se nadam da ćete sve uspjeti na koji god način bilo i želim vam to što prije jer znam da nije lako u Hr. prolaziti ove postupke.

tonka86 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje,ja sam danas napravila test 12dpAIH i slaba crtica se nazire pa sad ne znam sta da mislim...

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tonka86 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,ja sam danas napravila test 12dpAIH i slaba crtica se nazire pa sad ne znam sta da mislim...
    Tonka to bi moglo biti to. Navijam za daljni pozitivni ishod. Kada ideš vaditi betu?

tonka86 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja se nadam jos sam radila test koji je kupljen s neta pa ne znam kakva je kvaliteta.....sutra cu definitivno ponovit. A kod nas se ne vadi beta receno mi je samo da 14 dpAIh-a napravim test. Pa ne znam ni ja sta da napravim....kod si ti prvi test napravila? Malo me je strah jer je crta skroz blida

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Tonka...ja sam prvi puta imala blijedu crtu na 12 dpo...a drugi puta na 9 dpo...koja se postepeno debljala...isto testovi s neta..it tek ono pravo debela je bila na 16 dpo kad mi je beta bila već 400..

..ponovi test za dan-dva..
    Posljednje uređivanje od tina2701 : 26.12.2011. at 18:06

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tonka, ni ja prije nisam vjerovala u jeftine testove kupljene preko neta, a onda sam se uvjerila da baš svaki test može pokazati se poztivinim ako si trudna. Dakle...ja mislim da je to kod tebe to. Ja sam prvu blijedu crticu ugledala 10. dan nakon AIH i s večernjim urinom, a onda mi se crtica debljala. Radila sam testove svaki dan dok nisam otišla izvaditi betu. Ni ovdje nije praksa vađenje bete, ali može se pa sam ja iskoristila mogućnost. Jesi sigurna da ne možeš negdje otići i izvaditi to da budeš sigurna. Navijam i dalje!

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

crtica je crtica, to je to.

tonka86 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

hvala vam drage na podrsci,danas sam napravila test i dobila crtu istu kao i jucer....sad me brine sta ne tamni....Dagnja mogu vadit betu privatno,jeli mi rano 14dno?

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

treba joj vremena da potamni, nemoj se brinut nego idi vadi betu

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da zvučim ogorčeno
    Ne zvučiš nimalo ogorčeno.....treba se nadati da će AIH uspjeti, ali ne treba polagati baš sve nade u to, tako da treba razmišljati i proaktivno osobito ako idete privatno na AIH-e, onda je to stvarno skupo....ja planiram isto pitati u bolnici da me stave na listu za lijekove za IVF pa dok ih cekamo mozemo na AIH-e...

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala vam drage na podrsci,danas sam napravila test i dobila crtu istu kao i jucer....sad me brine sta ne tamni....Dagnja mogu vadit betu privatno,jeli mi rano 14dno?
    tonka, ja mislim da nije rano za betu. Mislim isto da je to sada to! Ja sam vadila betu po uputi ginosa 14dnAIH. Javi nam sretne vijesti!!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam isto vadila betu privatno, nitko me nista nije pitao, odnosno mozes bez problema izvadit, kad god zelis......a mislim da ti 14 dpAIH nije prerano, dapace, obicno i kazu da se tad izvadi.....sretno!!!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Gle, nemoj misliti da crta od jednom, tj. od danas do sutra mora potamniti niti da mora biti iste boje kao kontrolna. Moja ni jedna nije bila tako tamna, a tamnile su minimalno. 14. dan nije prerano. Ja sam vadila 13. dan. Odi izvadi privatno pa da ti srce bude na mjestu. Sretno!

tonka86 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

evo vrag mi nije da mira pa sam otisla u ljekarnu po jos jedan test i jos mi teta objasnjava da mi nijedan test nemoze pokazat pozitivno prije izostanka stvari.....a ono plus da skoro veci ne moze bit i jos popodne napravljan
    Posljednje uređivanje od tonka86 : 27.12.2011. at 15:35

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Tonka čestitam! Sad samo laganini i uživaj u trudnoći!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

evo vrag mi nije da mira pa sam otisla u ljekarnu po jos jedan test i jos mi teta objasnjava da mi nijedan test nemoze pokazat pozitivno prije izostanka stvari.....a ono plus da skoro veci ne moze bit i jos popodne napravljan
    Naravno da mogu, eto vidiš! Čestitam draga!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tonka, taman krenula vidjeti jesi vadila betu....pa vidim u potpisu....wow, čestitam!!!!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tonka, čestitam od srca, tvoja beta je fantastična, a dalje neka ti je sve školski. Mi smo danas imali prvi uzv, sve je u redu, srčeko kuca (čuli smo ga) i imamo 1,2 cm. Nevjerojatno i nestvarno u isto vrijeme.

tonka86 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage hvala vam,bila sam na pregledu vidi se zumanjcana kesica jos mi se sve cini nestvarno

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Pozdrav svima! Evo me malo i na ovoj temi. Trebam malu pomoć. Mm i ja se spremamo na inseminaciju i imamo sve potrebno osim potvrde o prohodnosti jajovoda. Idemo privatno (IVF polikl.) i gin. mi je napisao da moram napraviti sono HSG. Znam za uzv ili rtg, ali ovo sono? Kaj to znači i ako netko zna koliko to košta ako se radi privatno? Ako je preskupo mogu ići i redovnim putem. Hvala unaprijed

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Piki, sono hsg= uzv hsg. Ja sam radila rtg hsg privatno i platila 1200 kn.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Piki, sono hsg= uzv hsg. Ja sam radila rtg hsg privatno i platila 1200 kn.
    Ok, hvala

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Drage cure, imam jedno pitanje na koje vi možda znate odgovor...
    dakle inseminacija mi nije uspjela..dobila sam M. i došao opet 14 dan, naravno pokušali smo muž i ja, nikad se ne zna e i od negdje 16 dana tj. 2dpo ja imam smećkasti iscjedak...ponekad jači ponekad slabiji...da li da se zabrinem? ili je to jer mi je tijelo naviknulo na utrogestan pa se sad nešto poremetilo?? nije mi jasno, znam samo da sam sad već zabrinuta....

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A koji ti je sad dpo? Možda da izvadiš progesteron, ako je niži znaju se događati ti maratonski spotinzi.

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

sada mi je 21...grudi me rasturaju već cca 5 dana, a inače me bole 5 dana do M. i opet me boli donji dio leđa..sve mi je zbrčkano....uh....

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj magnolija13 prvotno napisa Vidi poruku
    sada mi je 21...grudi me rasturaju već cca 5 dana, a inače me bole 5 dana do M. i opet me boli donji dio leđa..sve mi je zbrčkano....uh....
    Malo kasnim s odgovorom, ako ti je jučer bio 21 dc, ako se ne varam, tad se treba raditi nalaz krvi za progesteron. Meni je tak gin. preporučio.

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ma progesteron je niži 20,9, 21 dan ciklusa, ali u granicama...tak da ni sama ne znam što je ovo..grrrr....

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo da se malo javim, ako uopće ima koga da čita? Dakle, bila jučer u Vg, krecemo u 2. AIH, sad mi je 4dc i pijem Klomifene 2x1 (btw - nisam znala da ih je tak teško nabavit?! :/ Navodno u Bosni bez problema? A kaj ak mi ginekolog napise recept, jel ih svejedno placam, npr na VV u ljrkarni?). Nego, pitala da me stave na listu za lijekove za IVF (budući da se čeka po 5-6 mjeseci), ali kao ne može! Moramo na 6 AIH-a prije toga. 6!!! Ja mislila 3 :/
    Posljednje uređivanje od BillieJean : 18.01.2012. at 18:04

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jel ima još koga u postupku?

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja se spremam na aih uskoro, dr mi je dala recept za klomifen pa sam se pitala u ljekarni kako se nabavlja. U dvije ljekarne su mi rekli da ga nije problem nabaviti,ali da se čeka oko 2 tj. Treba donijeti recept od gin (ako se ne varam, onaj plavi), onda ga oni naruče i dođe za oko 2 tjedna. I rekli su da se ne plaća.
    E sad, nisam ih još naručila pa ne znam kako to sve skupa funkcionira u praksi.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav!
    Imam pitanje, trebala bi na prvi AIH, dobila sam duphostan, 10 dana po 2 tablete.
    I kada dobijem mjesečnicu trebam se javiti da se dogovorimo za folikumetrija.
    E sad problem je što je već 10 dana otkako sam popila zadnju tabletu, mjesečnicu još nisam dobila, zašto?
    Što da radim?
    Do sada sam uvijek pila Proveru, i dobivala 5 dan, a sad prvi put sam pila Duphostan i ništa.
    Zabrinuta sam.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj luci07 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se spremam na aih uskoro, dr mi je dala recept za klomifen pa sam se pitala u ljekarni kako se nabavlja. U dvije ljekarne su mi rekli da ga nije problem nabaviti,ali da se čeka oko 2 tj. Treba donijeti recept od gin (ako se ne varam, onaj plavi), onda ga oni naruče i dođe za oko 2 tjedna. I rekli su da se ne plaća.
    E sad, nisam ih još naručila pa ne znam kako to sve skupa funkcionira u praksi.
    Evo, ja jučer uzela plavi recept od ginekologa pa idem danas u ljekarnu na VV pa ćemo vidjet. Istovremeno sam zamolila jednu osobu u Bosni da mi proba uzet.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo i mene ponovno! Jučer obavila prvu i zadnju folikulometriju za ovaj ciklus, jajnici malo požurili tako da imam po jedan folikul od 18 mm na svakom jajniku (8 dc), sinoć spičila štopericu i Aih sutra u jutro!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj mimi80 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!
    Imam pitanje, trebala bi na prvi AIH, dobila sam duphostan, 10 dana po 2 tablete.
    I kada dobijem mjesečnicu trebam se javiti da se dogovorimo za folikumetrija.
    E sad problem je što je već 10 dana otkako sam popila zadnju tabletu, mjesečnicu još nisam dobila, zašto?
    Što da radim?
    Do sada sam uvijek pila Proveru, i dobivala 5 dan, a sad prvi put sam pila Duphostan i ništa.
    Zabrinuta sam.
    Hmm, da, 10 dana od zadnje tablete je dosta dugo. Doduše, moj dr uvijek propisuje 3x1 14 dana, a ti si pila upola slabiju dozu...
    Ja bi na tvom mjestu napravila test na trudnoću i ako ne dođe do pon otišla do dr da vidiš što dalje.
    Nemoj biti zabrinuta, ili si T ili ti je doza duphastona bila nedostatna, ali mislim da nije ništa zabrinjavajuće.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo ja nabavila Klomifen bez ikakvog problema - u ljrkarni na VV i nisam ništa platila. Doduše, nije Belupov nego neki austrijski Clomiphen, ali to je to Čudi me da u Vg ne znaju za to.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Maco, pa ti si prava koka! Sretno!

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene ponovno! Jučer obavila prvu i zadnju folikulometriju za ovaj ciklus, jajnici malo požurili tako da imam po jedan folikul od 18 mm na svakom jajniku (8 dc), sinoć spičila štopericu i Aih sutra u jutro!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

He, he, i mene baš iznenadilo!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Maco, sretno sutra! Super za folikulometriju

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav mojim Aih-ovkama! Mi obavili našu treću inseminaciju i sada se družim sa utrićima i čekam slatka i kratka dva tjedna da prođu.
    Koja je sljedeća?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Maco, nadam se da će ovo onda biti treća sreća
    Ja sutra krecem na folikulometriju pa ćemo vidjet...javim

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Billie ~~~~~~~~~~ za lijepe folikuliće sutra i da mi se što prije pridružiš u čekalicama!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Maco, želim ti ugodno čekanje sa što manje nerovoze~~~~~~
    Billie sretno sutra!
    Ja se pridružujem nadam se sljedeći mjesec!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dakle, imam 5 folikula!!! 3 na jednom jajniku (13, 14 i 15mm) i 2 manja na drugom (12 i 12mm). U čet ponovno na uzv i onda u sub ili ned AIH

mojasreća avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

svim curama u postupku inseminacije i onima koje tek kreću želim za početak puno puno sreće.
    Ja sam nova na vašem forumu pa bi htjela podjeliti sa vama svoje iskustvo.
    Prošli tjedan sam bila na prvoj inseminaciji (prirodni ciklus).
    I sada mi preostaje samo išćekivanje.
    Pa šta nam Bog da.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Woow Billie, to se zove plodna koka!
    ~~~~~~~~~~ da folikuli budu u četvrtak lijepi, veliki, a inseminacija plodonosna!
    Jel idete sa štopericom ili bez? Ako sa štopericom, na koju cca veličinu folikula ju primaš?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Maco, hvala, hehe baš si me nasmijala Pa i ti si dobra, covjece 8dc 2 folikula po 18mm, ako sam dobro zapamtila?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovo budu dobitni Kako podnosiš iscekivanje bete??

Ide sa štopericom.....prošli put sam ju dobila na dan kad je folikul (tad je bio samo 1) bio 19mm

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma da, moji su se jajnici nenormalno požurili ovaj put.
    Što se čekanja tiče, isto ko i uvijek, voljela bi da mogu prespavati ova dva tjedna, ali pošto mi ovo nije prva beta da čekam (već 10.), znam već kako to ide...
    Izgleda da mi i ovaj ciklus utrići i štoperica ne utječu na (.)(.) i to me baš intrigira. U nekim ciklusima bi buknule od štoperice, a utrići bi valjda održavali bolno stanje skroz do M, a u nekim ciklusima apsolutno ništa. Jako su čudni ti naši organizmi...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, sorry na upadu, ali BillieJean kako to da će ti raditi AIH sa 5 folikula?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •