Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nadam se da ovdje mogu pitati jer smatram da cure koje tu pisu da su to sve vec prosle.....trenutno sam u fazi priklupljanja papira za mpo 2.5 idemo na pravno i psih savjetovanje po povrde i nadamo se da ce bit u 6 mj prvi postupak.. kad prikupim sve idemo na inseminaciju ili prirodni ivf..(prije ce bit inseminacija cini mi se) zanima me ako mi moze tko reci koliko dugo se cekaju nalazi za mene i mm za krvnu grupu,rh faktor i markeri na hiv i hepatitis b i c???unaprijed zahvaljujem..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi smo čekali nekih 5-6 dana!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da ovdje mogu pitati jer smatram da cure koje tu pisu da su to sve vec prosle.....trenutno sam u fazi priklupljanja papira za mpo 2.5 idemo na pravno i psih savjetovanje po povrde i nadamo se da ce bit u 6 mj prvi postupak.. kad prikupim sve idemo na inseminaciju ili prirodni ivf..(prije ce bit inseminacija cini mi se) zanima me ako mi moze tko reci koliko dugo se cekaju nalazi za mene i mm za krvnu grupu,rh faktor i markeri na hiv i hepatitis b i c???unaprijed zahvaljujem..
    Ja sutra imam inseminaciju i nisam ništa od toga obavila jer mi nitko nije spomenuo a niti tražio išta od toga od mene????? Jedino briseve,HSG,papu i hormone i mm spermiogram-to je sve što su me tražili...ne kužim sad,jel to treba samo za ivf ili i za inseminaciju?

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ma ni meni nije nitko gledao nalaze.... ako do sad dr. nije tražio pa neće valjda sutra praviti neki problem oko toga..... sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sutra imam inseminaciju i nisam ništa od toga obavila jer mi nitko nije spomenuo a niti tražio išta od toga od mene????? Jedino briseve,HSG,papu i hormone i mm spermiogram-to je sve što su me tražili...ne kužim sad,jel to treba samo za ivf ili i za inseminaciju?
    možda se to razlikuje od bolnice do bolnice?

ovo smo mi trebali za inseminaciju u petrovoj:
    1. svu dosadašnju dokumentaciju (to su bili hormoni, spermigoram, ogtt, veliki koagulogram i još neke krvne pretrage, da ih sad ne nabrajm, a koje smo radili prije samog postupka, da se uopće vidi gdje smo)
    2. kg, rh faktor
    3. biljege na hepatitis, hiv, war
    4. papa test i brisevi cerviksa
    5. vjenčani list i potvrda od psihologa i pravnika

meni su pregledali jel imam sve nalaze, možda zato jer sam bila prvi put.
    Posljednje uređivanje od Ayan : 25.04.2012. at 09:12

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Arianm...meni su dali popis stvari koje sve trebam prikupit prije nego idem u bilo koji postupak mpo bilo da je inseminacija ili ivf neke sam nalaze vec i imala kao sto su brisevi,papa,hormoni ali moram sve ponavljati jer neke stvari nesmiju biti starije od 3ili 6mj prije postupka a papa nesmije biti stariji od godine dana,.,.sad to sve bice ovisi od bolnice do bolnice...ja sam u kbc Rijeka...
    sad moram napravit te markere i krvnu grupu,izvadit potvrdu od javnog biljeznika o vanbracnoj zajednici,obavit pravno i psih testiranje,hormone 3dc sam napravila sad nove,još moram briseve kad mi zavrsi menga i novu papu ako je starija od godine dana i sad mi opet stvara problem i ta papa test jer se ceka nalaz po misec dana i neznam dali se moze naknadno donjeti dali mogu na konzultacije za postupak doc bez novog pape jer na konzultacije idem krajem 5og a inseminacija ili prirodni ivf ce mi bit u 6om mjesecu...

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    donatela, ne znam gdje radiš te nalaze. Ja sam u Puli za markere čekala nekih 15 dana, s time da se moraš naručiti. Naručuješ se krajem mjeseca za prvi tjedan u idućem mjesecu. Krvna grupa i Rh faktor su gotovi odmah drugi dan i za njih se ne naručuje. Eto, nadam se da sam pomogla. Sretno

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

dino 84 kako mislis da se treba narucit za vađenje krvi za hepatitis b i c wtf???' ne kuzim....meni to nitko nije rekao pa racunala sam da idem u Pulu to obaviti kad budemo isli po potvrde o pravnom i psih testiranju pa da tada usput na transfuziologiji to sve obavimo...(zivimo u Labinu)a mm nije jednostavno bas dobit slobodan dan na poslu i svako malo đirat do Pule evo sad me ova informacija da se treba narucit za to bas izbacila iz takta...uh...Bas cu zvati transfuziologiju tamo di se rade ti markeri i zamolit da nas naruce za 2.5og jer jedino tada nam je zgodno doci...drukcije neznam kako cemo....a joooj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •