Stranica 64 od 65 PrviPrvi ... 145462636465 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 3229

Tema: inseminacija

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Fticica , bas mi je drago da sam bila u krivu za zamrzavanje sjemena i da izlaze u susret pacijentima!
    Krtica, mozda najbolje da pitas na temi Potpomognuta u KB Osijek za informacije iz prve ruke.

Aihovke, sretno vam svima!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

cure evo mene .ja sam vam u takvoj nedoumici neznam što mi je ,menga mi nije došla na dan kad treba već poslje pa sam bila tužna ,nazvala doktoricu a ona meni da obavezno test napravim,ja ga napravim a ono slabo vidljiva linija ,pa opet drugi isto tako s obzirom da sam imala normalno krvarenje i bolove ne mogu vjerovat da sva tri testa nakon menge mogu pokaati lažno pozitivno.....dokt.rekla da je sve moguće i da nisam jedina ne znam dal da se radujem ili ne...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

0407, napravi opet test za 2-3 dana ili otiđi izvaditi betu. najbolji pokazatelj je beta.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Utišale ste se cure!!0407 ima li lijepih vijesti?? Nitko ništa ne piše. Čekam danima neki postić.
    Moj aih odrađen, na terapiji sam utrogestana vaginalno, boli stomak osobito danas i to 11 dana nakon postupka. Utrići mi dosta muka zadaju. Beta u četvrtak i do onda ću bit ludaaaaaa.
    Kako ste sve vi? Da ne nabrajam pišiteeeeeee
    Puse svima

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Stvarno 0407 kako se je razvila situacija s tim testicima i betom?
    krtica jesi li vadila betu?
    pitanje..nakon koliko dana od inseminacije bi se trebao napraviti test?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

vatra,

inseminaciju računaj kao dan ovulacije. a test? možeš 2 tjedna nakon inseminacije.

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ja sam imala 9 dan nakon inseminacije pozitivan test drugi put...a prvi puta 12 dan...

natalija3101 avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ej curke, pozdrac svima, mene čeka prvi AIH u lipnju, eto čitam vaše postove, čisto, da se ohrabrim... nova sam ovdje, sve vas ljubim

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo nakon duge borbe sa raznim upalama i gljivicama svi nalazi su skupljeni i uredni sad samo čekamo da dođu i prođu oni dani u mjesecu pa da idem u postupak......
    E sad zanima me kakav je postupak za AIH kad dođem u Zg,na onome papiru piše da dođem između 5 i 9 dc.....kako se to bliži malo sam nervozna

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

amy2004, bez panike... prvo će ti raditi folikulometriju i pratiti razvoj folikula. vjerojatno će te naručivati da dolaziš svaki drugi dan. i kada folikul dosegne određenu veličinu (oko 20 - 22 mm), dobit ćeš štopericu i reći će ti kada ćeš doći na inseminaciju. e onda lipo dođeš kada su te naručili, mužek ode dati uzorak, i sve bude za tren gotovo, kao normalan ginekološki pregled. niti što boli, niti što osjećaš. sve u svemu, želim ti puno sreće i uspjeha u postupku!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    amy2004, bez panike... prvo će ti raditi folikulometriju i pratiti razvoj folikula. vjerojatno će te naručivati da dolaziš svaki drugi dan. i kada folikul dosegne određenu veličinu (oko 20 - 22 mm), dobit ćeš štopericu i reći će ti kada ćeš doći na inseminaciju. e onda lipo dođeš kada su te naručili, mužek ode dati uzorak, i sve bude za tren gotovo, kao normalan ginekološki pregled. niti što boli, niti što osjećaš. sve u svemu, želim ti puno sreće i uspjeha u postupku!
    A zanima me sad kad ja dođem da li ću odma morat na folikulometriju svaki drugi dan ili to ide od drugog ciklusa.....inače ovulacija mi je slaba pa zbog toga pitam.....cijelo vrijeme mi se vrte razna pitanja po glavi,zato me i drži neka trema

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

amy2004, na folikulometriju ideš u ciklucu u kojem ćeš na postupak. inače se na 1. folikulometriju ide negdje 9./10. dc, pa nakon toga svaka dva dana.

slobodno pitaj što god te zanima. možeš i na pp

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

I ja sam nova i ovaj mjesec čekam folikulometriju pa inseminaciju, na prvi ultrazvuk idem u ponedjeljak a već mi se sad noge tresu kad pomislim na ona dva tjedna čekanja. Kako to preživjeti?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

DaKa, dobro došla i brzo se prebacila na trudničku temu. Sva ta nervoza je normalna. Ja sam se bojala da ću nešto propustiti, krivo napraviti, zakasniti. Ali nema se tu što fulati. Sretno u postupku!!!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hvala, Tako mi je i samoj!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mir na forumu. Zar ste svi odustali od aih-a?? Jedina se ja izgleda nadam da će drugi pokušaj biti uspješan.
    Prvi put bila u betaplus poliklinici, ma sve za 5. Odličan pristup, ugodna atmosfera....
    Jedino nakon inseminacije sam ležala u miru na stolu po meni vrlo kratko, svega 15 minuta. Čitam i pitam druge cure pa kažu da su ležale i po pola sata. Kakvo je kod vas iskustvo?
    Ja se nadam da doktorica smatra da 15 minuta je sasvim dovoljno jer spremićima treba 10-15 min da dođu u jajovod. Glupo mi teažiti da još malo ostanem ležati jer ispada da sam puna nepovjerenja.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Krtica, meni moja dr rekla da nakon inseminacije ne treba lezati, da je cak bolje setati zbog prokrvljenosti maternice... Istina, kod mene ni prvi ni drugi put nije uspjelo, a pokusala sam prvi put sa setanjem, drugi put sam cak skoro cijeli dan lezala, oba puta sve savrseno, pa nista... A tko zna - kod inseminacije se, cini mi se, mora imati puno srece da uspije.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Krtica,ja sam ležala skoro sat vremena posliej AIH-a pa ništa....

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hvala bmaric, hvala splicanka, al et ja se hvatam za slamke.... Možda trebam ovo ili ono.... Prvi put sam nakon aih-a u Zg nastavila put prema Makarskoj, šetala se, bio je peti mjesec i ništa. Ovaj put ću odmah natrag kući i malo mirovati, ne sad ležati u krevetu ko na samrti, al neću se rekreirati i dat ću mužu usisavač.
    Mali je postotak uspjeha, al opet neki spontano zatrudne onog trena kad se prestanu štititi a šanse su i tada male...
    Sretno nam svima!
    Spicanka koliko puta si bila na aih-u? Bmaric, a ti?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Krtica, ja sam bila 2 puta i ako mi upali plan, onda ću 3. postupak ići na IVF.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Krtica, moja frendica nije mirovala ni jednom, uspjelo joj je nakon 3 aih-a. Cistila je po kuci, usisavala, prala robu i nosila kosaru, isla na more...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Krtica,ja sam tek jednom bila...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja buh isto najradje nakon transfera bila rekla dr: pustite me barem pol sata da lezim... psihologija..bolje bih se bila osjecala.. ovako mi je bilo glupo odmah se ustati i truckati do doma... to nije stopostotna garancija sli sigurna sam da ne smeta..sto se tice prokrvljenosti mislim da se to odnosi na ostale dane a ne bas na tih pol sata,sat

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Svakakvih iskustava, nema pravila.... Nek nam je sretno!! Hvatam se za slamke jer mi je ovo zadnji aih na koji mislim, sljedeće bi na ivf. Samo još treba znati odabrati najbolju bolnicu u Zg i otići zatražiti daljnju pomoć.

latoa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Evo ja sam nova u svemu ovome… još prepuna pitanja i strahova
    Jučer sam imala AIH i nakon nje mi je doktor rekao da koristim utrogestane 3x1. Kako on nije rekao ili ja nisam zapamtila kad ih točno trebam početi uzimati. Pitala sam to u apoteci i ona mi je rekla da ih mogu početi koristiti odmah. Pa sam ja lijepo školski započela čim sam došla kući s prvim.
    Poslije sam čitala da se njih treba koristiti tek nakon ovulacije i sada sam na iglama, jesam li nešto zeznula jer sam ih koristila ili u vrijeme ovulacije ili nešto prije nje.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

latoa,ne trebaš brinut
    Pije/stavlja se nakon ovulacije,ali s obzirom da si imala AIH znači da ti je O ili bila ili taman u tijeku...
    Tako da sve si dobro napravila.
    Posljednje uređivanje od splicanka30 : 19.07.2013. at 09:10

latoa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

splicanka tnx na odgovoru, potvrdila mi je i doktotica da je sve ok
    a sad ostaje još ovo grozno čekanje...

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Prošao moj drugi aih. Porazgovarala sam s doktoricom... Ona smatra da mi ovo treba biti posljednji. Moj suprug ima izvanredan spermiovram, danas na aih-u 20 milijuna odličnih spermića, prošli put je bilo 19000000. Dr se čudi kako već nisam trudna i kaže ako ovaj aih ne bude uspješan uz 4 velike lijepe folikule predlaže ivf jer ovo nema smisla. Problem se negdje krije, možda u mojim nekvalitetnim stanicama, pa ne dolazi do oplodnje. Endometrij imam super i pod klomifenima. Malo sam ostala razočarana jer aih je isto kao i odnos. Plivači su super pa je aih besmislen.
    Test za dva tjedna.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Molim vas pomoc! Sigurno negdje je vec bilo sl.pitanje,ali...
    8.07 je bila inesminacija,24.07 (28dc). Danas je vadila betu na 30dc,medjutim ona je 0,6! Da li je moguce da je beta prerano vadena,i da ipak postoje sanse da je trudna?
    Da napomenem da je zavrsila na hitnoj,zbog svraba tijela,tj.plikovi kao od koprive,i prilikom dobijanja injekcije se onesvijstila! Recite mi da ima sanse i da svoju najjj,najjjj prijateljicu malo podignem!
    Hvala svima

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sanja mislim da ipak nije trudna, beta bi bila veca da je trudna. A injekcija koju je dobila moze spustiti tlak pa je moguce da je zbog toga pala u nesvjest.zao mi je da joj nije uspjelo.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Prošao moj drugi aih. Porazgovarala sam s doktoricom... Ona smatra da mi ovo treba biti posljednji. Moj suprug ima izvanredan spermiovram, danas na aih-u 20 milijuna odličnih spermića, prošli put je bilo 19000000. Dr se čudi kako već nisam trudna i kaže ako ovaj aih ne bude uspješan uz 4 velike lijepe folikule predlaže ivf jer ovo nema smisla. Problem se negdje krije, možda u mojim nekvalitetnim stanicama, pa ne dolazi do oplodnje. Endometrij imam super i pod klomifenima. Malo sam ostala razočarana jer aih je isto kao i odnos. Plivači su super pa je aih besmislen.
    Test za dva tjedna.
    Krtica,sretno i nadam se da do IVF-a neče biti potrebe doči
    Samo jedno informativno pitanje..kako to da ste radili AIH na 4 velika lijepa folikula?Zar se dr ne boji višeplodne trudnoče,mislim kako to da AIH nije prebačen na IVF,ako se to opče može.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo jedno pitanje, dakle nova sam ovdje, u četvrtak idem vadit krv za hormone i mm spermiogrm-nalazi bi trebali bit odma gotovi. menge nemam pa tako ni ovulacije. zanima me koliko otprilike prođe vremena od sakupljanja nalaza do aih-a

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Krtica,
    neka je ovo aih za trudnoću

Gdje si radila AIH? Je li dr spominjala ovo što je žužy pitala, mogućnost višeplodne trudnoće?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    evo jedno pitanje, dakle nova sam ovdje, u četvrtak idem vadit krv za hormone i mm spermiogrm-nalazi bi trebali bit odma gotovi. menge nemam pa tako ni ovulacije. zanima me koliko otprilike prođe vremena od sakupljanja nalaza do aih-a
    to ovisi o klinici.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas pomoc! Sigurno negdje je vec bilo sl.pitanje,ali...
    8.07 je bila inesminacija,24.07 (28dc). Danas je vadila betu na 30dc,medjutim ona je 0,6! Da li je moguce da je beta prerano vadena,i da ipak postoje sanse da je trudna?
    Da napomenem da je zavrsila na hitnoj,zbog svraba tijela,tj.plikovi kao od koprive,i prilikom dobijanja injekcije se onesvijstila! Recite mi da ima sanse i da svoju najjj,najjjj prijateljicu malo podignem!
    Hvala svima
    Sanja, na žalost to je negativna beta.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala curke

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    nova meni je trebalo nekoliko mjeseci...evo kako: nakon prvih konzultacija cekala sam 3.dc za vadjenje hormona. u tom c napravila sam i ogtt i briseve +mm spermiogram. sve sam nalaze cekala oko 10 dana. na temelju tih nalaza pala je odluka na aih, pa sam trebala pricekati slijedecu m da bi napravili hsg. u tom slijedecem c obavila sam i ostale pretrage/papirologiju potrebnu za postupak, hepatitis+hiv markeri, javni biljeznik i sl., da bih s trecim c mogla u postupak. cini mi se da je to najbrzi moguci put jer je ovo neki minimum mogucih pretraga, a nije bilo nicega dodatnog za rijesavati ili lijeciti prije samog postupka.

ako si na VV u postupku vjerojatno ce ti netko tko je isto tamo moci vise reci... a i znas unaprijed da cete ici na aih? sada ce i godisnji malo produziti sve...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pa ja imam pco a mm spermiogram u os je bio uredan pa je rekao dr da ćemo ić na aih, cikluse nemam bez duphastona, 1.8 idem napravit pretrage hormona znači bez da sam pila tablete tak je dr rekao ako ne dobijem bez duphastona da ih ni ne pijem i da dođem 1.8 zadnja menga mi mila 15.6 (duphaston). Sad ćemo vidjet što će dr reći

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

nisam znala da za postupke uzimaju u obzir hormone koji nisu vadjeni pocetkom ciklusa...
    nova nadam se da ces nam javiti kako je proslo 1.8. i da cete sto prije u postupak

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

javim se čm dođem kući, tj 2.8 sam na forumu

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Krtica,sretno i nadam se da do IVF-a neče biti potrebe doči
    Samo jedno informativno pitanje..kako to da ste radili AIH na 4 velika lijepa folikula?Zar se dr ne boji višeplodne trudnoče,mislim kako to da AIH nije prebačen na IVF,ako se to opče može.
    Bilo je razmišljanja odustati od aih-a pa preći na ivf, ali smo ostali na aih-u. Ta 4 folikula razlikovala su se u veličini pa je dr ocjenila da je aih ok odabir. Prošli aih je bio s 3 folikulića jednake veličine pa na kraju ništa.

Inesz, aih radili u poliklinici betiplusa.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nova 21 nemoj samo u Osijek na bilo kakvu mpo. Ta klinika je s obje noge u grobu. Tako mi je savjetovao svaki osječki ginekolog pa čak i onaj koji radi u bolnici.
    Skupljanje nalaza minimalno mjesec dana jel toliko ti treba za nalaz pape. Hormone na 3 dc se čekaju 2 tjedna, progesteron na 21 dan nešto kraće, a markere na hiv, hepatitis bi c, krvna grupa u kbo os 1-2 dana. Brisevi tjedan dana. Tsh ne znam koliko to sam radila privatno.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Krtice bila prije 1 god u Osijeku reko da nešto poduzmemo bila 3 puta i odustala, sad smo krenuli na vv. znači nismo ni jednom radili aih ni ikoji drugi postupak u os. papa i brisevi uredni, ovaj mj sam ih radila. 1.8 dakle idem hormone u zg

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nova ja sam jednom ušla u ambulantu kod dr.P u Osijeku i zadnji put.
    Ja ne znam u koju bolnicu u Zg ići, privatno ne mogu financijski podnijeti. Petrova, vv, vg?? Nisam se raspitivala sve do sada. Nisam pomišljala na ivf scenarij.
    Sve potrebne pretrage sam odradila pa mislim na jedne konzultacije otići.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I ja sam kod dr P bila pa mi se zgadio, svaki put bi reko sasvim nešt drugo nego prije i tak ja odustala. krenuli smo na vv i mogu ti reći da je dr a bas super

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nova koliko si čekala na termin za konzultacije? I ako nije problem o kojem je dr riječ? Pokušavam saznati tuđa iskustva kako bi lakše donijela odluku. Hvala ti!

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam radila prvu inseminaciju bez stimulacije u Zagrebu kod dr. Crvenkovica....druga iti sa stimulacijom je bila uspjesna ai na zalost spontani se desio i izgubila sam trudnocu sa 3 puna mjeseca. Imam jedno dijete....trudnoca brzo i prirodno zaceta i trudnoca uredna. Sada planiram da radim ITI inseminaciju kod dr. Borisa u CITu u Splitu dva mjeseca nakon spontanog. Da li cu morati ponovo raditi sve nalaze?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Drage cure..nova sam ovdje..vec dvije godine pokusavamo zaceti..polovicom 12.mjeseca idemo na prve konzultacije..nekako mislim da ce nas poslati na aih jer je problem u slaboj pokretnosti spermica..eto,nadam se uspjehu i isto to zelim svima vama...

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ivana999....ovako na prvu...imamo sličan problem..isto dvije god pokusavam ostati trudna i isto je kod mm mali problem kod pokretljivosti...i na Sveti Duh sam isla prije 2 mj na konzultacije i odmah upala na inseminaciju jer su mi se bas potrefili dani ciklusa...pila sam Klomifen od 3-8 DC i 12 DC na inseminaciju, nažalost nije uspjelo....mjesec iza opet Klomifeni i dogovor za inseminaciju,ali stvorila su se 4 folikula pa je pao dogovor na idemo na IVF...punkcija 4 folikula od kojih smo dobili dvije JS koje su nisu nažalost oplodile pa nisu ni vraćene...u 1.mj idem na dogovor za dalje....
    Držim fige vama za uspješan prvi put
    Posljednje uređivanje od sladja01 : 13.12.2013. at 12:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •