Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Beba.2 ja sam na dvije inseminacije išla u dva zaredom ciklusa. Skoro sam i na treći ali smo odustali i krenuli na IVF. U pravilu se može ići svaki mjesec/ciklus zaredom. Prakticira se do 5-6 inseminacija, jedino ako su neke godine već zaredale, onda se ne gubi vrijeme već se ide odmah na IVF (To prakticiraju u KBC RI). Čudno mi je da je sestra rekla da se treba pauzirati.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Beba.2 ja sam na dvije inseminacije išla u dva zaredom ciklusa. Skoro sam i na treći ali smo odustali i krenuli na IVF. U pravilu se može ići svaki mjesec/ciklus zaredom. Prakticira se do 5-6 inseminacija, jedino ako su neke godine već zaredale, onda se ne gubi vrijeme već se ide odmah na IVF (To prakticiraju u KBC RI). Čudno mi je da je sestra rekla da se treba pauzirati.
    Zar nije bilo govora da i s klomifenom treba radit pauze, da su mogući zdravstveni problemi zbog učestalog (svaki mjesec) uzimanja?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigricel to mi doktor nije nikada rekao. Znam samo da po pitanju zdravlja se ne preporuča ići na više od 6 AIH.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •