Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pitam, jer uskoro trebam dobiti mengu. Dr. mi je rekao da se javim prvi dc da se dogovorimo što dalje. Ja se nadam da će me uzeti u postupak odmah.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitam, jer uskoro trebam dobiti mengu. Dr. mi je rekao da se javim prvi dc da se dogovorimo što dalje. Ja se nadam da će me uzeti u postupak odmah.
    A imaš sve nalaze koji ti vrijede?? mislim briseve i papu??

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da vas malo ohrabrim...
    10.2008; uzimam klomifen kao pripremu za prvu inseminaciju, na kraju odustajem zbog upale pluća, ali za 6 tjedana saznajem da sam ipak trudna
    03.2010; 37 gonala zbog slabe reakcije na druge ljekove; inseminaciju imam tek 23 dc, samo jedan folikul, druga trudnoća

Rodila sam dva prekrasna dečka sa dvije ovulacije (inače ih nemam). Nažalost prvi sin preminuo je, ali to već druga priča.

I da, prije toga radila sam HSG na SD na uputnicu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam u oba dva AIH imala samo klomifene, to je standardno ili se mogu dati još koji ljekovi zajedno s klomifenima??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u oba dva AIH imala samo klomifene, to je standardno ili se mogu dati još koji ljekovi zajedno s klomifenima??
    Nemam pojma. Znam da netko bude na femari, ali da li se šta kombinira to ne znam. Ja sam dobro reagirala na klomifen.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma. Znam da netko bude na femari, ali da li se šta kombinira to ne znam. Ja sam dobro reagirala na klomifen.
    Daje se ili klomifen ili femara, a njih se može kombinirati još sa gonalima ili menopurima, ali to za inseminacije nije baš uobičajen postupak.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Daje se ili klomifen ili femara, a njih se može kombinirati još sa gonalima ili menopurima, ali to za inseminacije nije baš uobičajen postupak.
    to me baš zanimalo, jer sam na 2 AIH-u iamal biokemijsku, a sada idem na treći pa sam mislila možda će mi šta još dati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •