Stranica 14 od 65 PrviPrvi ... 412131415162464 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 3229

Tema: inseminacija

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

katja35 držim fige da beta poraste i pravilno se dupla!

Moj postupak je gotov, po zadnjem uzv su bila tri folikula od 14,15 i 16. Sad slijedi isčekivanje... za 14 dana, ako M ne stigne prije, vadim betu. Danas mi nisu radili uzv tako da ne znam kakva je točno situacija.

ruža... sretno sutra!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hvala na podršci,tako sam nervozna i strah me sutrašnjeg testića

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tikki Sretno i da šta brže prođu dani do pozitivne bete
    Katja35 za još veću betu
    Ruža sretno sutra

Ja još uvik čekam menstruaciju,danas mi je 30 DC,nikako da dođe
    mislim da bi trebala sutra, jedva čekam početi pa da vam se pridružim.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure hvala na podršci, neznam zašto sam tako nervozna, ko da idem prvi puta

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

test mi je negativan ali mi je beta pozitivna.Dr. kaže da nisam kupila dobar test pa ga moram ponoviti za dva dana kada će se sve sa sigurnošću znati. još dva dana neizvjesnosti.
    inače, nemojte kupovati test Prima stick jer nije dovoljno senzibilan da otkrije trudnoću u najranijoj fazi tj. 14 dana od oplodnje. samo da mi ne dođe M u ova dva dana

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Katja jako držim fige da ti M ne dođe i da za dva dana bude pozitivan test! A što ne bi bilo bolje da za dva dana betu opet izvadiš... i tako ti je ona puno sigurniji pokazatelj nego bilo koji kućni testovi, a i tako ćeš vidjeti dupla li se pravilno.

Ruža ~~~~~~~ za uspješan AIH danas

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

katja35 slažem se sa tikki,najsigurnije ti je vaditi ponovo betu,
    držim fige da se podupla

Imam jedno pitanje:je li se vama nakon Hsg ciklus poremetio?
    Ja sam ga radila prošli mjesec,nikako vještica da dođe pa više ću poluditi od iščekivanja

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj katja35 prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure,javljam se prvi put. 25 o.m. bila na inseminaciji na VV. Pila sam klomifene, dobila štopericu i još koristim utrogestane. Testić moram napraviti 08.02., ali ja danas ( nakon 12 dana od AIH-a)napravila betu koja je 5,29. Što to znači i može li biti test lažan s obzirom da sam malo uranila. Ima li koja s time iskustva, malko sam zbunjena?
    test mi je negativan ali mi je beta pozitivna.Dr. kaže da nisam kupila dobar test pa ga moram ponoviti za dva dana kada će se sve sa sigurnošću znati. još dva dana neizvjesnosti.
    inače, nemojte kupovati test Prima stick jer nije dovoljno senzibilan da otkrije trudnoću u najranijoj fazi tj. 14 dana od oplodnje. samo da mi ne dođe M u ova dva dana
    katja35 beta 5,29 je jako mala, jedva pozitivna, jer ako je beta manja od 5 smatra se negativnom. Zato ti takvu betu nije mogao detektirati jos ni jedan test. Postoje doduse testovi koji detektiraju betu vec 10, ali vecina njih za rano otkrivanje trudnoce reagira na betu od 25 jedinica. Dok se za pouzdanije testove smatraju testovi koji reagiraju tek na betu od 50 ili 100 (Clear Blue). Inace, u uputama svakog testa vjerujem da pise na koliko jedinica reagira.

Prema tome katja35 kod tebe je situacija vrlo neizvjesna i ja bih ti takodjer savjetovala da za dva dana radije jos jednom provjeris betu nego da radis test. Jedino iz bete ces moci znati tocno sto se desava s tvojom trudnocom.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 08.02.2011. at 11:18

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni je Clear Blue reagiro na betu 30 al onda sam imala biokemijsku trudnocu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gotov AIH, 22.2 test na trudnoću i to je to!!
    brine me što mi je folikul već puknuo, iako doktor kaže da je to super???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo i mene. Moj aih odrađen i sad čekanje.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Doktor mi je rekao da poslije aih-a,14.dan, beta, ako je pozitivna, bude manja. Kod ivf beta bude veća. Zato oni preporučuju urinski test jer misle da je za betu rano. Ja sam prvi put radila betu, bez urinskog testa, bez obzira na mogućnost male bete.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Doktor mi je rekao da poslije aih-a,14.dan, beta, ako je pozitivna, bude manja. Kod ivf beta bude veća. Zato oni preporučuju urinski test jer misle da je za betu rano. Ja sam prvi put radila betu, bez urinskog testa, bez obzira na mogućnost male bete.
    Ne bih rekla da doktori preporucuju urinski test zato sto je za betu rano. Jer beta ce prije i sigurnije pokazati trudnocu nego urinski test. I to ne samo iz razloga kojeg sam navela u prijasnjem postu (vezano uz vrednost bete i testova koji reagiraju na odredjenu vrijednost), nego i zbog toga sto urinski testovi ponekad znaju biti nepouzdani (lazno pozitivni ili lazno negativni), sto se ne moze reci i za betu.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

evo javljam, bila danas na beti koja je 33.26. za tjedan dana ponavljam betu a 2 tjedna još moram laganini bez ikakvih napora. pusa svima i hvala vam na podršci.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo javljam, bila danas na beti koja je 33.26. za tjedan dana ponavljam betu a 2 tjedna još moram laganini bez ikakvih napora. pusa svima i hvala vam na podršci.
    Ajme super katja,ČESTITAM:
    kako je lipo pročitati ovakvu vijest

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bravo katja. Ti mi lijevaš nadu. Molim te reci koji ti je to bio aih po redu i koliko si imala folikula. Možda si negdje i napisala.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a zašto ponavljaš betu tek za tjedan dana???

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ovo mi je bio prvi AIH i imala sam dva folikula. dr.A na VV mi je sve super tempirao a nova dr. napravila postupak. oboje su bili super. puno mi je pomoglo što je dr.A.uvijek bio dobre volje pa mi je sve bilo puno lakše. I nova dr. na postupku je bila super. ona i sestra bile su divne. zaista su se potrudile da se što ugodnije i opuštenije osjećam na postupku. Nova dr. mi ni u jednom trenutku nije dozvolila da pomislim da postupak neće uspijeti što mi je dalo "krila" i puno optimizma. strogo sam se pridržavala mirovanja dva tjedna, utriče čuvala minimalano pola sata s nogama u zraku, kućanske poslove svela na minimum. ne znam da li je to pomoglo ali me sve to umirivalo dva tjedna da ništa ne propuštam slučaju. još me čekaju dva tjedna mirovanja , beta mora rasti. svim curkama koje čekaju betu sretno i držim fige.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ovo mi je bio prvi AIH i imala sam dva folikula. dr.A na VV mi je sve super tempirao a nova dr. napravila postupak. oboje su bili super. puno mi je pomoglo što je dr.A.uvijek bio dobre volje pa mi je sve bilo puno lakše. I nova dr. na postupku je bila super. ona i sestra bile su divne. zaista su se potrudile da se što ugodnije i opuštenije osjećam na postupku. Nova dr. mi ni u jednom trenutku nije dozvolila da pomislim da postupak neće uspijeti što mi je dalo "krila" i puno optimizma. strogo sam se pridržavala mirovanja dva tjedna, utriče čuvala minimalano pola sata s nogama u zraku, kućanske poslove svela na minimum. ne znam da li je to pomoglo ali me sve to umirivalo dva tjedna da ništa ne propuštam slučaju. još me čekaju dva tjedna mirovanja , beta mora rasti. svim curkama koje čekaju betu sretno i držim fige.
    Ti si prava sretnica kad ti je od prvi put uspjelo. Sad se već bolje osjećam kad znam da je netko uspio od prve. Čuvaj se i dalje i miruj.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Super katja!!!! Čestike od srca!!! I držim fige da se lijepo pravilno dupla beta i da dočekaš svoje malo zlato (hm... ili više njih ... ne znam koliko si folikula imala )

eva i ruža, jeste na mirovanju ili radite? Ja sam jedan dan nakon AIH ostala doma, pa sam se vratila na posao. Jedino me baš nekako boli trbuh kao pred M. Ne znam jel to možda od utrića, nije da je to neka jaka bol, ali baš na momente osijetim dosta.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Super katja!!!! Čestike od srca!!! I držim fige da se lijepo pravilno dupla beta i da dočekaš svoje malo zlato (hm... ili više njih ... ne znam koliko si folikula imala )

eva i ruža, jeste na mirovanju ili radite? Ja sam jedan dan nakon AIH ostala doma, pa sam se vratila na posao. Jedino me baš nekako boli trbuh kao pred M. Ne znam jel to možda od utrića, nije da je to neka jaka bol, ali baš na momente osijetim dosta.
    Ja sam na bolovanju. Nije baš da ležim cijelo vrijeme. Radim laganini kućanske poslove, malo se prošetam. Nikakvo forsiranje. Mene je jutros bolio trbuh kao da ću dobiti. Ne znam od čega. Mislim da nije od utrića. Možda se nešto događa dolje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam dan poslije AIH još bila doma, a danas sam počela raditi. i ja ti imam tu bol, i baš me zanima što bi to bilo

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

eva i mene točno tak boli, kao da ću svaki tren dobiti... ali mislim da je prerano za bilo kakve simptome...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eva i mene točno tak boli, kao da ću svaki tren dobiti... ali mislim da je prerano za bilo kakve simptome...
    I ja mislim da je prerano, samo se nadam. Možda to mora tako. Vidim da većinu to muči. Koliko si ti imala folikula?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I ja mislim da je prerano, samo se nadam. Možda to mora tako. Vidim da većinu to muči. Koliko si ti imala folikula?
    ja sam na 10. DC imala 3 folikula 14,15 i 16. A inseminacija je bila na 14. DC. Samo meni nisu radili uzv prije inseminacije, pa nisam sigurna da mi O nije bila u subotu, u kom slučaju je AIH bio prekasno (iako me jajnik bolio u pon. kada mi je bila i inseminacija, pa tako da stalno kalkuliram je li termin bio pogođen ili ne)

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam na 10. DC imala 3 folikula 14,15 i 16. A inseminacija je bila na 14. DC. Samo meni nisu radili uzv prije inseminacije, pa nisam sigurna da mi O nije bila u subotu, u kom slučaju je AIH bio prekasno (iako me jajnik bolio u pon. kada mi je bila i inseminacija, pa tako da stalno kalkuliram je li termin bio pogođen ili ne)
    Meni je uvijek rađen ultrazvuk prije aiha. Ti si bar imala 3. Ako je jedan i puknuo prije, još je bilo šanse. Ja sam imala samo jedan koji je na dan inseminacije bio kako treba( tako su mi rekli ). Ipak veće su šanse od više folikula. Tako da se ja i ne nadam previše.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ako je jedan i puknuo prije, još je bilo šanse.
    hm... ovo mi je sad potpuno nova informacija. Što nije da nakon što pukne 1 folikul da svi ostali propadnu? Tj. da svi moraju baš puknuti u isto vrijeme da bi bilo više JS? Ili to važi samo u onim prirodnim ciklusima?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hm... ovo mi je sad potpuno nova informacija. Što nije da nakon što pukne 1 folikul da svi ostali propadnu? Tj. da svi moraju baš puknuti u isto vrijeme da bi bilo više JS? Ili to važi samo u onim prirodnim ciklusima?
    E pa gdje me nađe. Nemam pojma. Neka odgovori netko tko bolje zna. Evo Ruži je puknuo pa su joj pravili inseminaciju. Dr. rekao da nema veze.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Folikuli svi pucaju u isto vrijeme. Ne može 1 sad a drugi kasnije.
    Jedino je stvar u tome što neki dr-i rade AIH prije pucanja folikula, a neki nakon. zašto, ne znam.

Ja, iskreno, sam za prije pucanja, jer spermiji žive cca 72 sata (a i duže) pa bolje da oni već dočekaju js koja živi samo 12 sati.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

molim vas,može li mi netko odgovoriti,idem na prvi AIH kroz 10 dana,
    plaća li se što od lijekova ili postupaka,il sve ide preko HZZO?!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tajna30 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve ide preko HZZO-a, osim ako ne ideš kod privatnika.
    Sretno

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Svima koji imaju AIH nakon pucanja folikula, moj primjer možda bude ohrabrujući. U mojem zadnjem prirodnom IVF-u su folikuli popucali par sati prije punkcije i doktor mi je odlučio raditi "rescue AIH", kako ja to zovem. Naravno da ništa nisam očekivala od toga, pogotovo što iza sebe već imam podosta IVF-ova i AIH metoda je u mom slučaju već daleka prošlost. Čak sam ravno s postupka trčala na posao, nimalo se nisam pazila. No, jedan spermić je izgleda totalno neočekivano zaskočio js negdje usred jajovoda i beta nakon 12 dana nas ugodno iznenadila.
    Na žalost, na kraju je bio blighted ovum, no to je druga priča...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Folikuli svi pucaju u isto vrijeme. Ne može 1 sad a drugi kasnije.
    cranky, e brate što ga ..., trudnici se oprašta-), ako su 2-3 klomifenska folikula različite veličine, naravno da mogu puknuti s dan-dva razlike ili ujutro i navečer (probala ja)
    I dobro je raditi inseminaciju friško nakon pucanja, kao i friško prije pucanja, ipak većina spermića živi samo 24 sata (naravno da oni hrabri žive i duže).
    Posljednje uređivanje od mare41 : 12.02.2011. at 21:17

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam imala folikule od 20 i 22 i bome su oboje u isti trenutak prsnuli (to znam jer su popucali vragolani između UZV i punkcije koje ne kraju nije bilo - pola sata do sat vremena). Nama nije pomogla niti inseminacija koja je vjerojatno bila u najidealnijem trenutku odmah nakon toga, s jako dobrim spermiogramom.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

andram, meni je folikul puknuo pola sata prije punkcije, još me bolila i tekućina koja se razlila, a rescue AIH nula bodova sa savršenim spermićima, ali mlađe cure imaju više šanse za AIH:

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ako ideš preko HZZo postupak je besplatan, ali plaćaš lijekove. Ja sam, kao i većina cura koje su išle na aih, bila na klomifenima. Njih plaćaš. 1 kutija ti dođe 125 kn u ljekarni na vv.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, znam da je negdje već pisano, za što se daje štoperica? Jel ona spriječava pucanje ili?

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Štoperica pomaže pri sazrijevanju jajnih stanica, no na žalost ne sprječava pucanje folikula.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Štoperica pomaže pri sazrijevanju jajnih stanica, no na žalost ne sprječava pucanje folikula.
    Ako folikul nije puknuo na ultrazvuku prije aiha, kad bi on onda treba pući. U kojem vremenu? Hvala ti.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Najvjerojatnije ubrzo nakon aih, ako je doktor dobro procijenio ovulaciju.
    No, to se nikad ne zna točno, vidiš da je to jako individualno. Zato neki doktori predlažu ponavljanje gradiva u kućnoj idili večer nakon aih, čak nekad i sutradan. A znam da neki doktori znaju pozvati pacijentice i sutradan na novi uzv da provjere da li je folikul puknuo i ako nije, ponavljaju aih. No, ja osobno to nisam doživjela, samo sam čula za to. U mom jedinom pravom aih koji sam imala, folikul još nije bio puknuo, ali me dr. nije pozvao ni na kontrolu sutradan. No, predložio mi je da tu večer popijem vinčeko s mužem i iskoristim ga.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ni ja nisam išla sutradan na kontrolu. To veče je bila kućna radinost i to je to. Vidjet ćemo. Ne znam o čemu ovisi hoće li se primiti ili ne. Ja se i ne nadam previše. Ali opet mislim ako je drugima uspjelo zašto ne bi i meni. Hvala ti na informacijama.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kod aih je puno manje važna točna minuta, čak i sat samog postupka. Dobro je da bude što bliže trenutku ovulacije, no sat-dva-tri prije ili kasnije nije od presudne važnosti, kao što je to važno kod punkcije.
    A da li će se primiti ili ne, tu ima još puno puno drugih faktora, na većinu njih na žalost ne možemo utjecati.
    I naravno, uvijek se treba nadati. Postotak uspješnosti kod aih nije velik, ali ipak ga ima, dakle nikad ne znaš da li ćeš baš ti ući u taj postotak od cca 10%.

Vidim da si moje godište. Ako ti ne uspije ovaj aih, moj savjet ti je da što prije počneš razmišljati o ivf-u. Vrijeme jako brzo prolazi i ni ne okreneš se, a godine se samo nižu. Ja si iz sadašnjeg kuta gledišta nikako ne mogu oprostiti što sam izgubila puno previše vremena do konkretne akcije, većinom zbog neznanja i neiskustva.

U svakom slučaju, želim ti da već za par dana postaneš jedna od ovih 10% sretnica.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod aih je puno manje važna točna minuta, čak i sat samog postupka. Dobro je da bude što bliže trenutku ovulacije, no sat-dva-tri prije ili kasnije nije od presudne važnosti, kao što je to važno kod punkcije.
    A da li će se primiti ili ne, tu ima još puno puno drugih faktora, na većinu njih na žalost ne možemo utjecati.
    I naravno, uvijek se treba nadati. Postotak uspješnosti kod aih nije velik, ali ipak ga ima, dakle nikad ne znaš da li ćeš baš ti ući u taj postotak od cca 10%.

Vidim da si moje godište. Ako ti ne uspije ovaj aih, moj savjet ti je da što prije počneš razmišljati o ivf-u. Vrijeme jako brzo prolazi i ni ne okreneš se, a godine se samo nižu. Ja si iz sadašnjeg kuta gledišta nikako ne mogu oprostiti što sam izgubila puno previše vremena do konkretne akcije, većinom zbog neznanja i neiskustva.

U svakom slučaju, želim ti da već za par dana postaneš jedna od ovih 10% sretnica.
    Vrijeme mi je proletilo samo dok sam se smislila ići na vv. Stalno sam odgađala jer sam mislila da ću uspijeti prirodno. No, ništa. Eto sad će skoro proći i godina dana, a ja još nisam trudna. Dr. je rekao da je ovo zadnji aih pa da onda idemo na ivf. Valjda i zbog godina. I stvarno nemam živaca više se zavlačiti. Da sam bar prije krenula u postupke, ali vrijeme ne može vratiti. Ja se nadam da će uspijeti ako ne sad onda s ivf. Mora. Kad ti ponovo startaš?

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Sljedeći mjesec bih trebala biti u stimuliranom. Ako sve bude ok u utorak na kontroli jer je spontani bio prije mjesec dana pa je još nešto čudno ostalo u maternici, no dr. se nada da je to izašlo s ovom mengom. I ja se nadam da je. Vidjet ćemo u utorak.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

zar klomifeni ne idu na recept?!
    injekcija,štoperica,plaća se?
    sutra krećemo na vv,3 dc,dogovor za AIH
    vidim da nas ima dosta,sretno cure!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Za klomifene dobiš "recept", al se plačaju.
    Štoperica se ne plača, to ti sestra da dok bu vrijeme za to.
    Javi sutra, držim fige!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    cranky, e brate što ga ..., trudnici se oprašta-), ako su 2-3 klomifenska folikula različite veličine, naravno da mogu puknuti s dan-dva razlike ili ujutro i navečer (probala ja)
    I dobro je raditi inseminaciju friško nakon pucanja, kao i friško prije pucanja, ipak većina spermića živi samo 24 sata (naravno da oni hrabri žive i duže).
    Nema ovo veze s trudničkim mozgom to bi ja rekla i prije, ali očito bi bila u krivu
    Meni su uvijek svi pucali u isto vrijeme, a i po nekoj logici, da se to događa na vrhuncu LH-a. A čovjek uči dok je živ.
    Sorry na krivoj info

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Je štopericu "dobiš" od sestre i onda ti se to uračuna u onih 6 postupaka preko HZZO... ja sam zaključila da mi se to ne isplati na AIH potrošiti (jer štoperica košta oko 200 HRK), a lijekovi za IVF puuuno više...

cranky i ja bi ruku u vatru dala da svi folikuli popucaju u naletu LH, tj. 24-48h od povećanja LH te da 1) ili puknu svi odjednom 2) ili 1 pukne ostali propadnu. Onda mi je prvo sestra stavila bubu u uho kad je rekla da se nakon inseminacije svakako još keksamo jer možda koji folikulčić zaostaje pa pukne dan kasnije... što je meni bilo onak Eto zato je super što imamo forum... puno novog naučimo.

Meni je ovo posebno drago za čut jer mi daje nadu da smo pogodili timing za O. Meni je naime nakon štoperice u petak porasla BT u nedjelju (što bi značilo da mi je O bila u subotu), a LH trakica je bila pozitivna u nedjelju i osjetila sam bol u jajniku u pon. (što bi značilo da je AIH u pon bio pogođen na dan O).

Ah... još tjedan dana pa ćemo znat

Ruža,Eva kak je kod vas? Jel vas još boli trbuh?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Je štopericu "dobiš" od sestre i onda ti se to uračuna u onih 6 postupaka preko HZZO... ja sam zaključila da mi se to ne isplati na AIH potrošiti (jer štoperica košta oko 200 HRK), a lijekovi za IVF puuuno više...

cranky i ja bi ruku u vatru dala da svi folikuli popucaju u naletu LH, tj. 24-48h od povećanja LH te da 1) ili puknu svi odjednom 2) ili 1 pukne ostali propadnu. Onda mi je prvo sestra stavila bubu u uho kad je rekla da se nakon inseminacije svakako još keksamo jer možda koji folikulčić zaostaje pa pukne dan kasnije... što je meni bilo onak Eto zato je super što imamo forum... puno novog naučimo.

Meni je ovo posebno drago za čut jer mi daje nadu da smo pogodili timing za O. Meni je naime nakon štoperice u petak porasla BT u nedjelju (što bi značilo da mi je O bila u subotu), a LH trakica je bila pozitivna u nedjelju i osjetila sam bol u jajniku u pon. (što bi značilo da je AIH u pon bio pogođen na dan O).

Ah... još tjedan dana pa ćemo znat

Ruža,Eva kak je kod vas? Jel vas još boli trbuh?

Meni par dana bilo dobro. Danas dopodne sam imala osjećaj kao da ću dobiti. Sad mi ok. Nemam nikakvih tegoba. Grudi me ne bole. Ako nisam trudna počet će idući tjedan pms. Tako mi je bilo i prošli put. Tjedan dana prije bete bolne grudi. I eto ništa. Vidjet ćemo sad. Kako je kod tebe?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Recept za klomifen će ti dati dr. A. Štopericu ćeš dobiti od sestre na zadnjoj folikulometriji. Ne plaća se. Puno sreće i živaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •