Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

bila sam danas na VV i radila betu.nažalost moje krvarenje je bio spontani. ništa me nije boljelo i nisam jako krvarila. dr.A mi je rekao da bolje da je sada otišlo nego kasnije. idem opet u travnju .moram pauzirati jedan ciklus. svima želim puno sreće i nemojte se obeshrabriti zbog mene. puse svima.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj katja35 prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam danas na VV i radila betu.nažalost moje krvarenje je bio spontani. ništa me nije boljelo i nisam jako krvarila. dr.A mi je rekao da bolje da je sada otišlo nego kasnije. idem opet u travnju .moram pauzirati jedan ciklus. svima želim puno sreće i nemojte se obeshrabriti zbog mene. puse svima.
    žao mi je
    a šta ste dogovorili za travanj?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sigurno je bolje da je otišlo tako, to sam se i ja bojala kad sam imala biokemijsku, al dobro je prošlo. i ja tebi želim puno sreće, kao i svim ostalim curama na forumu
    eva133, kako je s mrljama, ima još il prestalo??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    sigurno je bolje da je otišlo tako, to sam se i ja bojala kad sam imala biokemijsku, al dobro je prošlo. i ja tebi želim puno sreće, kao i svim ostalim curama na forumu
    eva133, kako je s mrljama, ima još il prestalo??
    Mrljice su još samo kad se obrišem, ali skroz lagano. Sad više ništa ne osjetim dolje.Ništa me ne probada. Temperatura danas konačno u normali, samo što sad kašljem i kišem. Taman ću biti kao nova 22. Kako je s tobom?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Katja, baš mi je žao i baš sam se rastužila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •