Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Na SD, ali idem prvi put. Dr B. mi je rekao da ako 10. dan pada u subotu dođem u petak, a ako pak pada u nedjelju, onda se vidimo u ponedjeljak u 7.30. Možda mi se smiluju pa mi ipak kažu da dođem za vikend.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Na SD, ali idem prvi put. Dr B. mi je rekao da ako 10. dan pada u subotu dođem u petak, a ako pak pada u nedjelju, onda se vidimo u ponedjeljak u 7.30. Možda mi se smiluju pa mi ipak kažu da dođem za vikend.
    Koliko sam shvatila, vi na sd idete na prvu folikulometriju 10.dan. Mi na vv idemo 8 dc. Znači odmah drugi dan čim popiješ klomifene. Tako je bilo meni, a i ostalim curama s kojima sam pričala. Znači 8.dc 1. folikulometrija, a druga bude malo kasnije, za par dana. Meni je prva bila 8dc, druga 13 dan. Nekome 2. bude i ranije. Valjda svaki doktor ima svoje metode rada i valjda sve to treba doći na isto.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko sam shvatila, vi na sd idete na prvu folikulometriju 10.dan. Mi na vv idemo 8 dc. Znači odmah drugi dan čim popiješ klomifene. Tako je bilo meni, a i ostalim curama s kojima sam pričala. Znači 8.dc 1. folikulometrija, a druga bude malo kasnije, za par dana. Meni je prva bila 8dc, druga 13 dan. Nekome 2. bude i ranije. Valjda svaki doktor ima svoje metode rada i valjda sve to treba doći na isto.
    na SD su isto folikulometrije 8 dc...osim kad pada vikend..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Curke gdje ste?? danas sam se ustala i na papiru malo crvenkasto, a isto tak sam imala pred dva dana, al malo manje. iako je i ovo danas malo. ne mogu vjerovati da ću preko utrića dobit m. a inače me dosta i boli sve dolje. našla sam neki testić, naravno minus. a beta bi trebala biti tek u utorak. pomagajte

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •