Stranica 16 od 65 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 3229

Tema: inseminacija

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene s lijeve strane tako probada da sam čak morala prileči. ne kužim šta je pak sad to. Nek već jednom dođe taj 22 i da se riješim toga!!
    Kažu da je probadanje dobar znak. Vidjet ćemo.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

katja35 baš mi je žao

Ja večeras primam štopericu,u subotu AIH.
    Malo sam razočarana imam samo jedan vodeći folikulal eto
    šta je tu je..
    Svim curama u čekanju bete šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    katja35 baš mi je žao

Ja večeras primam štopericu,u subotu AIH.
    Malo sam razočarana imam samo jedan vodeći folikulal eto
    šta je tu je..
    Svim curama u čekanju bete šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pea, želim ti puno sreće. I Ruža i ja smo imale samo jedan folikul. Vidjet ćemo što će biti. Dr. kaže da je dovoljan jedan. Neka ti taj jedan bude sretan.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pea... ne budi tužna... jedan je na kraju krajeva sve što nam treba, zar ne? Držim fige da taj lijepo sazrije i da plivači nađu put do njega!

Super eva kaj si ozdravila. Meni je nos zaštopan i dalje. Temperatura kad dođem s posla 37.3 već dva dana (ali jutarnja mi nije tak visoka pa se s te strane ne veselim da je to možda neki znak). Danas me grudi malo manje bole... svi simptomi PMSa za sad. Nadam se iznanađenju u ponedjeljak... tko će dočekati više?

I ja sam čula Ružo da je probadanje dobar znak, budemo vidli

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala vam curke ma da valjda će taj jedan junak biti dovoljan

Ček,ček tek sam sad vidila da vas dvije vadite betu u pon i uto,
    opa kakvo će to slavlje biti
    Posljednje uređivanje od pea : 17.02.2011. at 18:53

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pea, glavno da imaš folikul, naravno da bi bilo bolje da su dva, ali jedan je sasvim dovoljan i ako bude sve ok to će biti to. držim ti fige da uspiješ!!
    Tikki, najgore je da su svi simptomi i za trudnoću i za mengu isti. ja se nadam da će ipak biti nešto, nadam se i previše, al me strah utorka, nadam se da ćeš ti s ponedjeljkom početi niz pozitivnih beta, i da te eva133 i ja nasljedimo

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    pea... ne budi tužna... jedan je na kraju krajeva sve što nam treba, zar ne? Držim fige da taj lijepo sazrije i da plivači nađu put do njega!

Super eva kaj si ozdravila. Meni je nos zaštopan i dalje. Temperatura kad dođem s posla 37.3 već dva dana (ali jutarnja mi nije tak visoka pa se s te strane ne veselim da je to možda neki znak). Danas me grudi malo manje bole... svi simptomi PMSa za sad. Nadam se iznanađenju u ponedjeljak... tko će dočekati više?

I ja sam čula Ružo da je probadanje dobar znak, budemo vidli
    Nemam više temperaturu, samo začepljen nos, kihanje i kašljanje. Danas su i mene počele boliti grudi. Najgore od svega je ovo čekanje i onda još ako se razočaramo...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tikki, a kakve su ti jutarnje temperature??

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tikki, a kakve su ti jutarnje temperature??
    Ma tako, jutarnje su mi niže već 2 dana 36.92 (bilo je prije toga 37.0), sad već jedva čekam jutro da vidim hoće li pasti ili ne. Obično mi 2-3 dana pred M padne na 36.7 ili 36.6. Ali fascinantno mi je da cijeli dan imam tu glupu temperaturicu od 37.3, samo se bojim da je to od prehlade.

A ne znam zašto naše tijelo, kad je već tak super stroj, nije moglo smisliti malo drugačije simptome za T i one za M, da nismo u neizvjesnosti U glavnom, ja sam danas išla po uputnicu za betu i nadam se da me neće M prije ponedjeljka iznenaditi.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ma tako, jutarnje su mi niže već 2 dana 36.92 (bilo je prije toga 37.0), sad već jedva čekam jutro da vidim hoće li pasti ili ne. Obično mi 2-3 dana pred M padne na 36.7 ili 36.6. Ali fascinantno mi je da cijeli dan imam tu glupu temperaturicu od 37.3, samo se bojim da je to od prehlade.

A ne znam zašto naše tijelo, kad je već tak super stroj, nije moglo smisliti malo drugačije simptome za T i one za M, da nismo u neizvjesnosti U glavnom, ja sam danas išla po uputnicu za betu i nadam se da me neće M prije ponedjeljka iznenaditi.
    Meni temperatura padne tek onaj dan kad dobim mengu, tak da se po tome ne mogu orijentirati. ja bi rađe da bi prije dobila m, barem nebi išla vadit i cijeli dan čekati rezulat, mislim da bi se lakše pomirila tako. ja dobijem tek kad prestanem s utrićima nakon 2-3 dana.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eva133, od sutra ujutro prvi klomifen (2x1), idući petak prva folikulometrija i po mojoj računici aih bi trebao biti 1.3. Naravno, nadam se da me vikend neće potpuno zeznuti jer mi je dr. B. kazao da vikendom nema folikulometrija. Tebi SRETNO!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    eva133, od sutra ujutro prvi klomifen (2x1), idući petak prva folikulometrija i po mojoj računici aih bi trebao biti 1.3. Naravno, nadam se da me vikend neće potpuno zeznuti jer mi je dr. B. kazao da vikendom nema folikulometrija. Tebi SRETNO!
    U kojoj si ti bolnici? To mi je bezveze, aih rade subotom, a folikulometriju ne???

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni jutros pala temperatura... mislim da nismo ovaj put uspjeli. Još čekam ponedjeljak, ali mislim da ništa od toga.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja mislim da te neće zeznuti. Namjeste ti doktori da ne izvisiš. Ne vjerujem da bi doktor samo tako pustio. Napravit će oni tebi folikulometriju na vrijeme. Bez brige. Aih će ti biti od 12- 16 dana. Meni prvi put bio 14.dan, a sad 16. Ne znam šta da mislim. Sretno i da dobro reagiraš na klomifen.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni jutros pala temperatura... mislim da nismo ovaj put uspjeli. Još čekam ponedjeljak, ali mislim da ništa od toga.
    Ja sam danas mjerila t i 37 mi je. Meni isto padne tek kad dobijem.Tikki nemoj odmah misliti da je još gotovo. Evo prođe vikend i tvoja beta je tu.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajoj ne mora to ništa značiti,kažu da pod utrićima temp.nije baš točan pokazatelj.
    Držim fige da te ipak beta ugodno iznenadi u ponedjeljak

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da te neće zeznuti. Namjeste ti doktori da ne izvisiš. Ne vjerujem da bi doktor samo tako pustio. Napravit će oni tebi folikulometriju na vrijeme. Bez brige. Aih će ti biti od 12- 16 dana. Meni prvi put bio 14.dan, a sad 16. Ne znam šta da mislim. Sretno i da dobro reagiraš na klomifen.
    Meni će aih biti 12 dan,malo me iznenadilo jer inače u prirodnom ciklusu mi ovulacija bude oko 18 dc, a sad već imam divovsko jajebome dobro ih klomifen pumpa

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pea želim ti sreću sutra.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Prvi klomifen popijen, uputnice u džepu i sad školsko praćenje dana i termina. Jesi li ti imala kakve tegobe zbog klomifena? Oprosti ako si već o tome pisala, ali nisam zapazila. I tebi sretno

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Na SD, ali idem prvi put. Dr B. mi je rekao da ako 10. dan pada u subotu dođem u petak, a ako pak pada u nedjelju, onda se vidimo u ponedjeljak u 7.30. Možda mi se smiluju pa mi ipak kažu da dođem za vikend.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

za koliko ti je pala??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Prvi klomifen popijen, uputnice u džepu i sad školsko praćenje dana i termina. Jesi li ti imala kakve tegobe zbog klomifena? Oprosti ako si već o tome pisala, ali nisam zapazila. I tebi sretno
    Ja nisam imala nikakve tegobe. Nisam ni znala da sam ih popila. Ne znam ni kakve tegobe bi mogle biti. Nadam se da nećeš ni ti imati problema. Ne brini se zbog vikenda. Doktor zna kad će te naručiti. Sve ovisi kakvi su ti folikuli. Ne brini se i opusti se.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eva133, kakvo je stanje???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Na SD, ali idem prvi put. Dr B. mi je rekao da ako 10. dan pada u subotu dođem u petak, a ako pak pada u nedjelju, onda se vidimo u ponedjeljak u 7.30. Možda mi se smiluju pa mi ipak kažu da dođem za vikend.
    Koliko sam shvatila, vi na sd idete na prvu folikulometriju 10.dan. Mi na vv idemo 8 dc. Znači odmah drugi dan čim popiješ klomifene. Tako je bilo meni, a i ostalim curama s kojima sam pričala. Znači 8.dc 1. folikulometrija, a druga bude malo kasnije, za par dana. Meni je prva bila 8dc, druga 13 dan. Nekome 2. bude i ranije. Valjda svaki doktor ima svoje metode rada i valjda sve to treba doći na isto.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eva133, kakvo je stanje???
    Ajd dobro je, ozdravila sam. Grudi me bole za poluditi, iscjedka više nema. Ne znam šta da mislim. Kako je kod tebe?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

već neznam što mislit, sve simptome imam kao i kad trebam dobiti m. tak da neznam
    ovo je užas čekanje, za 1 i 2 betu nisam ni napola bila tako nestrpljiva

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

već neznam što mislit, sve simptome imam kao i kad trebam dobiti m. tak da neznam
    ovo je užas čekanje, za 1 i 2 betu nisam ni napola bila tako nestrpljiva
    Još malo Ružo izdrži. Mene je strah ishoda i onda opet naručivanja za zg, pa tog ivf. Ne bih to prolazila. Zato se nadam da će uspjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Još malo Ružo izdrži. Mene je strah ishoda i onda opet naručivanja za zg, pa tog ivf. Ne bih to prolazila. Zato se nadam da će uspjeti.
    Samo se nadam da ako ne uspijem da idem na IVF čim prije, da neće opet nešto se odgađati

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Maslina ni ja nikakvih simptoma od klomifena nisam imala, ali čula sam da se nekim curama zna vrtiti i bljeskati pred očima, zato možda bolje izbjegavati vožnju autom ako osijetiš takve simptome.

Ružo meni je temperatura pala na 36.7, što je dosta velik pad. I mene grudi još malo bole, ali tako mi je uvijek pred M. Ja se samo nadam da ću možda odmah moć na novi pokušaj... Pa valjda će jednom uspjeti.

E da, u Petrovoj sam pila klomifene od 4 do 8 dc, a prva folikulometrija je bila na 8 dc, dakle nakon svih tableta.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pea želim ti sreću sutra.

Hvala,trebat će mi

Najviše me brine kakav će biti spermiogram

Da se i ja nadovežem za klomifen,nisam imala ama baš nikakve nuspojave,baš sam ga dobro podnijela.

Imam jedan mali problemčić,u subotu sam kuma na vjenčanju a baš
    mi aih taj danbaš se potrefilo.
    Pitala sam dr.mogu li plesati i šta popiti,on je reka da se mogu normalno ponašati,međutim medicinska sestra mi kaže da to nije baš dobra ideja

I sad sam ja cila u komi,ne znam koga poslušati,ne bi tila riskirati
    postupak a opet ne želim ni biti najdosadnija kuma u povijesti

Cure šta mi vi preporučujete??
    Ne znam smim li pod utrićima piti alkohol (čašicu/dvi)

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bitno da se ti dobro osjećaš i da ne pretjeruješ! Koja čašica vina neće škoditi. Mislim da to ne utječe na ishod- kolike žene su ne znajući da su trudne svašta radile pa dijete ok. Samo ti uživaj i sretno!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam što reći, razumijem da ti je važno što si kuma, ali iskreno mislim da dobra i vesela kuma možeš biti i bez alkohola i s malo manje plesa nego što bi bilo da nisi u ovoj situaciji. Evo slučajno sam baš danas pročitala u TiLJ jedan članak i pa ću ti prepisati iz njega (nije da moraliziram, nemam pojma ni sama što je ispravno... ali ja jednostavno ne bih riskirala i napravila bih sve što može pomoći, a apsolutno ništa što može i malo odmoći):

"Pomoći može i odricanje od alkohola. U Danskoj su proveli istraživanje koje je pokazalo da žene koje uopće ne piju alkohol prije zatrudne od onih koje ga piju povremeno, a jedno je američko istraživanje pratilo parove koji su prolazili proces potpomognute oplodnje i pokazalo da su izgledi za uspješnost zahvata smanjeni za 23% kod žena koje su pile bijelo vino češće od 1 tjedno." (Članak Potaknite svoju plodnost)

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

VelaMala slažem se s tobom. Mislim da dobra kuma ne mora nužno biti vesela zbog alkohola.

Pea ja ti želim sreću i da se dobro zabaviš! Možda baš ta neopterećenosti postupkom bude dobitna kombinacija Javi nam obavezno kako je bilo... oboje

Ruža, Eva kaj ima kod vas? Kod mene ništa novo...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedan mali problemčić,u subotu sam kuma na vjenčanju a baš
    mi aih taj danbaš se potrefilo.
    Pitala sam dr.mogu li plesati i šta popiti,on je reka da se mogu normalno ponašati,međutim medicinska sestra mi kaže da to nije baš dobra ideja

I sad sam ja cila u komi,ne znam koga poslušati,ne bi tila riskirati
    postupak a opet ne želim ni biti najdosadnija kuma u povijesti

Cure šta mi vi preporučujete??
    Ne znam smim li pod utrićima piti alkohol (čašicu/dvi)
    I ja bih rekla da se mozes najnormalnije ponasati, onako kako bi i u slucaju da bas taj dan nije AIH. AIH se osim po nacinu unosa sjemena u svojoj biti ne razlikuje od spolnog odnosa.

Popijes li casicu, dvije nekog alkoholnog pica po mom uvjerenju isto tako nece bas nista skodit.

Moj savjet bi bio ponasaj se skroz normalno i uzivaj u tom posebnom danu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pea, evo ja ti preporučujem da ne piješ, možeš biti dobra kuma i bez alkohola, al ak odlučiš popiti koju čašu mislim da neće naškoditi.
    Tikki, danas nemam nikakve simptome, osim lagane bolove dole, možda je to i zbog posla, neznam. Kako si ti?? još malo je ostalo do ponedjeljka

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure mene pere pms i to jako. Danas sam užasno živčana i razdražljiva. Baš mi se nekako i plače. Tako mi je uvijek i prije menge samo što sad mislim da me puno više uhvatilo. Možda zbog hormona. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti. Htjela kupiti test, ali muž mi nije dao. Kaže da želi da se još za vikend nadamo, a ja imam osjećaj da sam i zbog toga živčana.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure mene pere pms i to jako. Danas sam užasno živčana i razdražljiva. Baš mi se nekako i plače. Tako mi je uvijek i prije menge samo što sad mislim da me puno više uhvatilo. Možda zbog hormona. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti. Htjela kupiti test, ali muž mi nije dao. Kaže da želi da se još za vikend nadamo, a ja imam osjećaj da sam i zbog toga živčana.
    sve isto i kod mene, malo mi fali da se ne rasplačem za svaku sitnicu, al idemo plakat danas samo da u utorak budemo sretne!
    i naravno da tikki započne naš niz u ponedjeljak!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Koliko sam shvatila, vi na sd idete na prvu folikulometriju 10.dan. Mi na vv idemo 8 dc. Znači odmah drugi dan čim popiješ klomifene. Tako je bilo meni, a i ostalim curama s kojima sam pričala. Znači 8.dc 1. folikulometrija, a druga bude malo kasnije, za par dana. Meni je prva bila 8dc, druga 13 dan. Nekome 2. bude i ranije. Valjda svaki doktor ima svoje metode rada i valjda sve to treba doći na isto.
    na SD su isto folikulometrije 8 dc...osim kad pada vikend..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Curke gdje ste?? danas sam se ustala i na papiru malo crvenkasto, a isto tak sam imala pred dva dana, al malo manje. iako je i ovo danas malo. ne mogu vjerovati da ću preko utrića dobit m. a inače me dosta i boli sve dolje. našla sam neki testić, naravno minus. a beta bi trebala biti tek u utorak. pomagajte

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj ruža... nadam se da to ništa ne znači. Ja ne bi prestala s utrićima do utorka. Hrpa cura je imala na početku neko slabo krvarenje pa je sve dobro završilo. Držim fige da se to roskasto ne pretvori u ništa više!

Ja i dalje nikakvih simptoma nemam.Cice me još malo bole, ništa u usporedbi s onim od prije 3 dana... i hvata me nervoza od sutra, kao pred ispit. Iako nemam baš velike nade, svejedno mala nada postoji... barem dok ne vidim nalaz sutra.

Eva, kakvo je stanje kod tebe? Kako se držiš?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

joj ruža... nadam se da to ništa ne znači. Ja ne bi prestala s utrićima do utorka. Hrpa cura je imala na početku neko slabo krvarenje pa je sve dobro završilo. Držim fige da se to roskasto ne pretvori u ništa više!

Ja i dalje nikakvih simptoma nemam.Cice me još malo bole, ništa u usporedbi s onim od prije 3 dana... i hvata me nervoza od sutra, kao pred ispit. Iako nemam baš velike nade, svejedno mala nada postoji... barem dok ne vidim nalaz sutra.

Eva, kakvo je stanje kod tebe? Kako se držiš?
    Naravno da nada postoji, do zadnjeg trena ću se nadati, tako dugo dok ne vidim rezultat vađenja krvi.
    Tikki držim ti fige za sutra

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo me cure. Ružo žao mi je, ali nije još sve izgubljeno. Pričekaj još do utorka. Ni ja ne mogu vjerovati dda si dobila preko utrića. Ja i dalje imam pms. Grudi su mi neizdrživo bolne. Danas sam neka ravnodušna, kako bude, bit će.

Tikki želim ti svu sreću sutra.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage moje, puno hvala. Idem ja u srijedu na SD pa nek me vrate ako potvrde da sam uranila. Još jedanput sam provjeravala papirić s uputama i piše deseti dan, tako je i u nalazu.
    Cure, sretno s betama. Pozivitne misli vam upućujem.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage moje, puno hvala. Idem ja u srijedu na SD pa nek me vrate ako potvrde da sam uranila. Još jedanput sam provjeravala papirić s uputama i piše deseti dan, tako je i u nalazu.
    Cure, sretno s betama. Pozivitne misli vam upućujem.
    Hvala ti na željama. Sretno ti u srijedu i da sve dobro prođe.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala vam puno cure na odgovorima i savjetimanisam ih
    nažalost uspila pročitati na vrime jer mi je jučer bio turbo dan.

Aih je prošao dobro,spermiogram solidan,sad ćemo čekati 14 dana,
    iako se ne nadam baš puno al ipak čuda su moguća.
    Na vjenčanju je bilo super i nisam bila dosadna kuma iako nisam pila al sam zato dosta plesala,tu se nisam čuvala,baš sam bila skroz opuštena.Vidit ćemo za 14 dana jel se isplatila moja opuštenost.

Ruža 82 stvarno se nadam da nije vještica i da je to krvarenje
    ipak možda znak nečega drugoga

Tikki i Eva 133 da nas razveselite velikim betama

Maslina 1973 sretnoooo

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

super pea da je sve dobro prošlo! Ma možda baš ta opuštenost bude ključ uspjeha

Curke moje, jedva čekam sutra da saznam na čemu smo. Trbuh me boli kao da trebam svaki tren dobiti... nadam se da ću zaspati i da ću sutra nakon vađenja krvi imati na poslu puno posla da u potpunosti zaboravim na iščekivanje dok me MM ne nazove.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

super pea da je sve dobro prošlo! Ma možda baš ta opuštenost bude ključ uspjeha

Curke moje, jedva čekam sutra da saznam na čemu smo. Trbuh me boli kao da trebam svaki tren dobiti... nadam se da ću zaspati i da ću sutra nakon vađenja krvi imati na poslu puno posla da u potpunosti zaboravim na iščekivanje dok me MM ne nazove.
    Nemoj zaboravit na nas obavezno javi rezultat

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Svakako čekamo sutrašnje rezultate. I stalno mi odzvanja pjesemica: kad se male ruke slože....
    Evo, doista s nestrpljenjem čekam sutrašnji dan. Čini mi se kao da i ja idem.
    Fige, fige, fige

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

naravno da ću vam odmah javiti... kako god da bude. Ma ja ni ne znam kako bih bez vas izdržala sve ove dane

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tikki
    javi se, nisam u jutro mogla spavati, danas sam nervozna zbog tvoje bete, sutra ću bit zbog svoje!! daj započni niz, molim... i javi čim prije, ja idem poslijepodne na posao pa se nadam da ću ići s dobrim vijestima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eva133, mi nastupamo sutra!!! kako izgleda stanje??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •