Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
pa jedan gonal je 190 kuna, a recimo da sam ja u jednom postupku potrošila nih 32 pa ti sad računaj!
Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
Kod pune stimulacije se radi o cifri od desetak tisuća kuna i imaš pravo na 6 postupaka koje ti plaća hzzo. Ne znam koliko dođe Ovitrelle (pretpostavljam oko 200-300kn?), pa zamisli kako besmisleno izgubiti pravo na 1 postupak zbog te cifre... još uvijek ne mogu vjerovati da nisu ponudili opciju da si sama kupiš... kao što me i užasnoi zbunjuje to što u nekim klinikama normalno daju štoperice i ne računaju ni u kakav postupak, a u drugima ne samo da računaju, nego i ne upozoravaju pacijentice o posljedicama...
Htjela sam napisati da ne mogu vjerovati, ali zapravo mogu! U ovoj državi je sve moguće
Jesu meni ponudili da si sama kupim, i rekli mi da mi se to onda ne računa kao jedan postupak, ali mi nitko nije naglasio da su lijekovi za IVH toliko skupi i da bi bilo pametno čuvat te šanse!
Ah, čovjek uči dok je živ! Samo mi je žao što se nisam prije priključila na forum, jer sam toliko toga saznala, što ti nitko nigdje ne kaže ili što ti ne zna reći!