Ja sam bila u 2 mj u postupku za aih. Čim sam procurila, znači za par dana od bete, odmah sam bila u novom,opet klomifenskom, postupku.
Mislim da ti to ovisi o njihovoj procjeni.
Ti bi mogla odmah u sljedeći postupak, ali nećemo sad o tome jer vjeruj da će beta biti pozitivna.
Kad vadiš betu?
Tajna, jako mi je žaodrži se, isplaći i onda hrabro dalje. Tvoje te zlato čeka već idući mjesec možda.
Dr. B. je rekao 18.3., a kod njega 21. 2. na kontrolu. Naravno, ne bude li neželjenih posjeta. Međutim, mislim da neću čekati petak nego ću otići u utorak ili četvrtak. Bojim se, a ovako se ipak nadam. Imam sve predM simptome (bol u grudima, povećane grudi, probadanje u trbuhu i sl.) pa mi je zato važno znati da se može odmah idući mjesec na novi AIH. E sad, i to ovisi o terminu mogućega 2AIH-a, tj. o početku ciklusa jer mm 26. 3. putuje na 7 dana pa nam vrlo lako može propasti šansa za ovaj mjesec. Eto, kombiniram i strepim. Sve ti je poznato![]()
Maslina ti simptomi koje imaš mogu biti i trudnički. Istina nije neki postotak trudnoća od aiha, ali već dugo nije nitko ostao trudan s aihom, pa se iskreno nadam da ćeš ti otvoriti sezonu. Ako ne budeš imala biokemijsku, kao npr. Ruža, mogla bi odmah u postupak. To za muža moraš dobro sračunati kad dobiješ mengu da se stvarno ne bi desilo da treba dati svoj prilog, a nema ga.
Znam kako ti je, pogotovo to kombiniranje. Evo mm mora doći sa mnom u ponedjeljak u zg, jer će biti ili punkcija ili aih, a baš u pon. ima neki neodgodiv sastanak.
Danas cijeli dan kemijamo kako ćemo to izvesti. Nešto ćemo smisliti, ali stalno neka strepnja.
Hvala,drage moje,nekako sam predosjećala ovo,valjda jer nemam sreće s tim testovima.
Bilo ih je puno u prošlosti...
Nego,rekao mi dr.A. da sutra napravim još jedan test.pa ga onda zovem da se dogovorimo za dalje.
Ja se nadam da ću odmah u novi postupak.
Tajna30, baš mi je žao
Eva133~~~~~~~~~ da sve sutra dobro prođe, bilo AIH ili punkcija.
svim curama![]()
eva draga hvala ti!
Sretno sutra... i što god bude, da ti za 2 tjedna donese veliku betu![]()
Kamo sreće da su trudnički simptomi, ali bol u grudima je tako dobro poznata da čak nemam volje ni ići gledati 0.
U pravu si, stalno neka strepnja... Ipak, mm ovaj put nikako ne može odgoditi, karta je kupljena i koliko god znamo da je samo za AIH nezamjenjiv, ipak ni na putu ga nitko drugi ne može zamijeniti.
Hvala ti na lijepim željama. Znaš da i ja tebi od sveg srca želim isto![]()
Sutra je dan D.
Hvala vam cure na podršci. Ako bude punkcija, doći ću kući tek u srijedu. Čekat ću transfer kod prijateljice u zg. Ona nema internet pa tako do srijede ništa.
Znači, ako se ne javljam-sve je odvija kako treba.
Tajna, iskreno mi je žao ne odustaj i dalje u pobjede.
Eva133, sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo za tebe.
Htjela sam Vas pitati dali ste radile kakve imunološke pretrage i koje?
Cure, samo da vam javim, Eva je imala punkciju, bila joj je potpuno bezbolna i našli su 1 j.s. ET je u srijedu ako se oplodi i sve bude ok. Dakle sada službeno više nije AIH-ovka![]()
Danas sam još jadnija nego sam bila kod negativnog testa.
Zvala dr.A danas,rekao mi da se javim u 5.mjesecu.
Ostala sam u šoku,najradije bi se negdje zatvorila i plakala,a još sam ga zvala sa posla.
Pitala ga zašto tako dugo čekati,i rekao da on tako odlučio.
Ne znam više što misliti,već 2,5 godine odlazimo gore,a uspjeli obaviti samo jedan AIH.
Svaki put je nešto radi čega me stavlja na čekanje;praznici;pa ono spajanje sa Merkurom;i sad opet...
Tako sam žalosna...morala sam vam se malo izjadati
Snekica me upozorila (hvala ti i ovdje) pa sam sad nestrpljiva da čujem - jučer je bio 14. dan utrića, u petak moram na betu, u ponedjeljak na pregled (ne dobijem li m), trebam li nastaviti s utrićima ili ne? Hvala vam na stalnoj edukaciji.
Nemoj uopće prestajati s utrićima. Na njima ćeš biti trajno u prvom dijelu trudnoće, dok ginekolog ne odlući da polako prestaješ s njima.
Pročitala sam za Evinu oplođenu stanicu! Bravo Eva!
A tebi ValaMala, sretno sutra! Nek sve super prođe!
Puno hvala ježić, sutra navečer je naša Eva doma, pa će se javiti, a i ja ću je vidjeti sutra nakon et naravno. Sad je u strahu hoće li se stanica podijeliti... joj, znam kako je to... svaki korak popraćen nadom i strahom
Bravo Eva! Nadam se da će se stanica lijepo dijeliti i ostati u mamiidućih 9 mjeseci. Eva draga, sretno! Jedva čekam izvještaj
Kod mene ništa nova, baš nikakvi... čak ni hipohondarski simptomi...
Valamala, hvala!
Evi sretno, sretno, najsretnije![]()
Ja vjerujem da će se Evine stanice krasno dijeliti i da je s Valinim jajnicima sve 5 te da odmah ide u novi postupak.
Ja sam si jučer podizala novu rundu utrića pa sam pričala s tetom u ljekarni za testove, ali sam ipak odlučila da ga neću kupiti ni raditi. U petak ili beta ili menga, ali do tad ću se još malo držati u neizvjesnosti.
Inače, tikki, ni kod mene nikakvih simptoma, ali baš ništa! Ne znam jel to dobro ili loše.
Evo, da i ovdje javim. M brža od bete. Prvi AIH 2/11 neuspješno završio, ali ne dam se. Idemo dalje![]()
Maslina, jako mi je žao
I ne daj se! Samo hrabro dalje!
Posljednje uređivanje od ježić : 16.03.2011. at 09:46
Maslina1973, strašno mi je žao, treba se nadati da će sljedeći biti uspješan što ti od srca i želim.
Evi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se stanice lijepo dijele.
Ja još tjedan dana do ß
joj maslina, baš mi je žao.Nadam se da uskoro krećete dalje i da je ovaj neuspijeh samo jedna stepenica manje u vašem putu prema bebici!
Ježić... nadam se da će nam ovo odsudstvo simptoma donijeti velike beteIako ja ovaj puta nemam neka velika očekivanja.
Ptica kako si ti? Jel miruješ doma ili si na poslu?
Cure, ja idem sutra vadit betu umjesto u petak. Ne zbog nestrpljivosti, nego zbog posla. Šefica će mi inače po*****t zbog mog stalnog izostajanja s posla, tako da jednostavno idem linijom manjeg otpora u tom smislu.
Držite palce!
Sretno ti bilo...držim palčeve!
Curke moje da vam se javim. Kako vam je Vala napisala, više nisam aihovka. U ponedjeljak na pregledu mi je doktor rekao da ćemo ipak na punkciju. Bila sam presretna, ali istovremeno jako uplašena jer nisam znala šta me čeka. Moram vam reći da mi punkcija uopćeć nije bila bolna. Štoviše, nisam ni osjetila. Moj folikul nije bio prazan. Hvala Bogu. Moja stanica se oplodila i danas sam imala transfer. Jako sam sretna. Što će biti dalje vidjet ćemo.
Sada sam na mirovanju, betu vadim 1.4.
Hvala vam puno na vibricama i na podrškama.
Držite su cure![]()
Pitam, jer znam frendicu koja je tražila samo neki koktel protiv bolova, i rekla je da je bilo užasno bolno. Doduše, ona je imala i dosta folikula koliko mi se čini.
A ja se sjećam da mi je psihijatrica na onom pregledu savjetovala da ukoliko dođemo da faze punkcije nek slobodno popijem protiv bolova i za smirenje sve što mi želudac može podnijeti, bez obzira na ono što mi u bolnici prije postupka daju. Rekla je da, zašto si ne olakšati situaciju, kad je to moguće.
Draga eva133, hvala ti![]()
Jako me je obradovala tvoja prekrasna vijesti i ne krijem, daje mi snae za novi i ponovni postupak. Nažalost, ovaj mjesec ćemo vjerojatno morati preskočiti jer od 27. mi je mm na putu. Sutra ću vidjeti što će reći dr.B.
A ti misli samo lijepo, veselo i čuvaj se!