-
tina, poslala sam ti na odbrojavanju čestitke, ali ne škodi još malo. Ti si naša trudnica, daješ nam svima nade da i ta inseminacija ima smisla! 
Bila sam danas u Poliklinici IVF kod dr. Š. i oduševila sam se i s obzirom da te konzultacije koštaju, a mm i ja smo već pomalo financijski iscrpljeni prijašnjim događanjima, mislim da za sada nećemo dalje. Ovaj doktor, za razliku od mog ex, misli da ako je s nama sve ok da se već nešto trebalo dogodit. Sutra radim kod njega UZV i PRL, pa ćemo onda odlučit hoćemo li na ITI ili IVF. Šokirao se mojim znanjem i baratanjem terminologijom, pa me zamolio da se više ne informiram, jer ako ja budem sve znala da onda on neće imat nikakvu svrhu
. Još je i duhovit i uopće nije prepotentan kako je zvučao na telefon. Razgovara vrlo logično, pogledao je sve moje i nalaze mm i odmah je fotografski sve zapamtio. A papir di piše upute za postupak mu je od nekog krasnog materijala, kao neka mala diplomica. Znam da ćete reć da sam luda, ali meni su bitni svi ti detalji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma