tina, poslala sam ti na odbrojavanju čestitke, ali ne škodi još malo. Ti si naša trudnica, daješ nam svima nade da i ta inseminacija ima smisla!

Bila sam danas u Poliklinici IVF kod dr. Š. i oduševila sam se i s obzirom da te konzultacije koštaju, a mm i ja smo već pomalo financijski iscrpljeni prijašnjim događanjima, mislim da za sada nećemo dalje. Ovaj doktor, za razliku od mog ex, misli da ako je s nama sve ok da se već nešto trebalo dogodit. Sutra radim kod njega UZV i PRL, pa ćemo onda odlučit hoćemo li na ITI ili IVF. Šokirao se mojim znanjem i baratanjem terminologijom, pa me zamolio da se više ne informiram, jer ako ja budem sve znala da onda on neće imat nikakvu svrhu . Još je i duhovit i uopće nije prepotentan kako je zvučao na telefon. Razgovara vrlo logično, pogledao je sve moje i nalaze mm i odmah je fotografski sve zapamtio. A papir di piše upute za postupak mu je od nekog krasnog materijala, kao neka mala diplomica. Znam da ćete reć da sam luda, ali meni su bitni svi ti detalji.