Cure moje, meni vam nisu radili UZV na dan inseminacije niti u priv.poliklinici di masno platiš, a šta da onda očekujemo od državnih. Meni se čini da to ide sve po pretpostavci, npr. evo, sad su folikuli 15 mm, za dva dana bi mogli doć do 18 mm, pa ćemo dat štopericu, itd. To sam se i ja pitala sve moje AIHove, kako dr. zna da su moji folikuli sazrili do štoperice, kako zna kad su puknuli, je li dobro tempirano...i čini mi se da je bilo dobro tempirano tek moj zadnji AIH kad nisam bila ničim stimulirana i bez štoperice, pa sam sama skužila O i kako sam došla 2 dana prije planirane folikulometrije, dr. me pogledao na UZV i vidio da je folikul 21mm, pa je baš taj dan i bila inseminacija. Ne znam šta bi vam rekla, ali mislim da bi bilo puno više uspjeha kod AIHa da se neki doktori malo bolje posvete tim postupcima, a ne idu na ćoravo, pa onda šta bude-bit će, pa ako ne uspije idemo ponovo, pa ako 10 puta ne uspije idemo na IVF, pa se skrivaju iza postotaka, kao: i prirodno imate šanse 25% po ciklusu, a AIHom 10%, pa im je to opravdanje...Iako, ako ukucate na you tube "insemination" vidjet ćete puno videa sa prikazom postupka, a neki doktori drže i predavanje o tome i kažu da taj postupak POVEĆAVA šanse za začeće, ne znam koji je to točno video, ali može se brzo nać.
Želim svima nama AIHušama brzi uspjeh i da se napokon prestanemo opterećivat ginekološkom strukom.![]()