Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Slična iskustva imam i ja Rijeci (ali tu su razlike bile i od doktora do doktora). Imala sam 5 inseminacija koje su rađene bez ultrazvuka na dan insemnacije, ali sam svih 5 puta naručena na pregled dva dana iza inseminacije da bi se potvrdila ovulacija i postojanje žutog tijela i čak dvaput se desilo da ni dva dana nakon inseminacije folikul nije pukao (ponavljanja nema kao na VV), a jednom je doktoru ispala epruvetica sa spermom ali inseminacija je svejedno napravljena (mada ne znam s čime). Od 5 pokušaja realno sam se samo dvaput mogla nadati...

Štopericu sam dobila samo jednom!
    Posljednje uređivanje od GIZMOS : 28.04.2011. at 10:36

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Slična iskustva imam i ja Rijeci (ali tu su razlike bile i od doktora do doktora). Imala sam 5 inseminacija koje su rađene bez ultrazvuka na dan insemnacije, ali sam svih 5 puta naručena na pregled dva dana iza inseminacije da bi se potvrdila ovulacija i postojanje žutog tijela i čak dvaput se desilo da ni dva dana nakon inseminacije folikul nije pukao (ponavljanja nema kao na VV), a jednom je doktoru ispala epruvetica sa spermom ali inseminacija je svejedno napravljena (mada ne znam s čime). Od 5 pokušaja realno sam se samo dvaput mogla nadati...

Štopericu sam dobila samo jednom!
    O, Isuse! Eto, ti si imala UZV 2 dana nakon inseminacije i ako folikul nije ni tada puknuo nego možda tek dan-dva iza, spermići su možda već pomrli. A ja ne znam niti to, nisu me gledali nakon AIHa, ni slučajno.
    Vidim da je Tini vrlo pažljivo obavljen postupak, a i urodio je plodom, stoga...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

... a jednom je doktoru ispala epruvetica sa spermom ali inseminacija je svejedno napravljena (mada ne znam s čime)...
    lol! ne mogu vjerovati što se sve kod nas događa!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Događa se, događa...Iz nekog poštovanja prema doktoru u to vrijeme sam šutjela (nisam pisala javno o tome) jer je i njemu bilo jako neugodno zbog nespretnosti taj dan, a očekivala ionako nisam ništa. Samo sam čekala da odradim tih 5 inseminacija na kojima su inzistirali prije IVF-a i to me guralo naprijed, ali i nazad jer mi je oduzimalo dragocijeno vrijeme...a o IVF-u moja dr.nije htjela ni pričat jer je sve navodno bilo ok!!! A nije, ja sam znala da nije...

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Događa se, događa...Iz nekog poštovanja prema doktoru u to vrijeme sam šutjela (nisam pisala javno o tome) jer je i njemu bilo jako neugodno zbog nespretnosti taj dan, a očekivala ionako nisam ništa. Samo sam čekala da odradim tih 5 inseminacija na kojima su inzistirali prije IVF-a i to me guralo naprijed, ali i nazad jer mi je oduzimalo dragocijeno vrijeme...a o IVF-u moja dr.nije htjela ni pričat jer je sve navodno bilo ok!!! A nije, ja sam znala da nije...

Nije mi jasno zašto tada kada je doktoru pala epruvetica nije tražio tm novo sjeme, to bar nije problem, a i ne košta ništa... Ma, traljavi su za popiz.... i to me jako ljuti! A najviše me nervira kad mi kažu da ima vremena, da smo tek počeli, a ja sam htjela svoju bebu držat u rukama prije 5 godina, dakle, nikako nisam TEK počela, ako ništa drugo želja je počela odaaaaavno. Mislim da je veliki problem u tome šta su većim dijelom mpo doktori muškarci, pa nemaju nikakav osjećaj prema tome... Uhhhhhhh!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •