Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Meni inseminacija na sve više od 3 folikula zvuči jako neodgovorno, bez obzira na spermiogram.
    Potpisujem milijardu puta. Sto da se svih 5 primilo i jos koji podijelio na jednojajcane? Nikada ne bih pristala na to i smatram da je taj izik jedostavno nedopistiv. Kod mene je na klomifenima bilo 4 folikula i dr nije riskirao, nego smo umjesto aih radili ivf.

Napominjem da sam kasnije vratila 2 embrija u ovom dobitnom postupku, cetvrtom, do tada se nikada nista nije primilo, a tada odjednom oba i jos se jedan podijelio. Bili smo u opasnosti i bebe i ja i nakon pravog pakla ostala nam je jedna beba. Morate cure ponekad i same se zauzeti za sebe!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem milijardu puta. Sto da se svih 5 primilo i jos koji podijelio na jednojajcane? Nikada ne bih pristala na to i smatram da je taj izik jedostavno nedopistiv. Kod mene je na klomifenima bilo 4 folikula i dr nije riskirao, nego smo umjesto aih radili ivf.

Napominjem da sam kasnije vratila 2 embrija u ovom dobitnom postupku, cetvrtom, do tada se nikada nista nije primilo, a tada odjednom oba i jos se jedan podijelio. Bili smo u opasnosti i bebe i ja i nakon pravog pakla ostala nam je jedna beba. Morate cure ponekad i same se zauzeti za sebe!
    Potpuno se slažem s tobom. Da sam ja kojim slučajem ikad i dobila više od 3 folikula, i da imam toliko neodgovornu doktoricu da želi napraviti AIH, radije bih odustala od svega. I nije točno da nije nakon toliko godina bilo trojki. Svaka višeplodna trudnoća je riziča, kako za majku, tako i za dijete.
    Cure, nemojte trčati kroz sve to glavom bez obzira. Slažem se da treba poslušati savjet liječnika, ali to ne znači da mu treba slijepo vjerovati. Prije svega treba misliti na svoje zdravlje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •