-
Dagnjice, kakva je danas beta?
-
Drage sve, današnja beta je 320! Postala sam to danas na brzinu i još u šoku samo na odbrojavanje. Tako da sada i ja mogu reći da sam trudnica i želim vam svima što prije da to postanete. Nadam se s vama i iščekujem velike bete. Napisat ću na ranim znakovima trudnoće što je meni od toga svega bilo.
-
I željela sam vam reći da ne gubite nade. Znam da vam nekada doktori govore da ne očekujete previše, a tu su i statistike, ali mi se trudimo pobiti ih. Ako nam uzmu nade nemamo se za što boriti. Meni tijekom svih mojih postupaka ni jedan doktor ni babica nije rekao da su šanse male, uvijek su pozitivni i to mi je divno. Jer i ja sam u svoj svojoj optimističnosti padala u depresije pa da su me još i oni vraćali u realnost ne znam kako bih se odnosila prema svemu. Ovdje su i postupci nešto drugačiji. Ja sam u zadnjem bila minimalno stimulirana, a na kraju sam imala samo jedan fuliku koji je bio više nego vrijedan.
Mi ne dobivamo utrogestan nakon postupka tako da bi neki možda rekli da su nam šanse još manje, ali eto događaju se trudnoće. I zato nemojte se predati, vjerujte da će se i vama to ostvariti. U napadu euforije, sve vas ljubim i pozdravljam!
-
Ja sam u svakom postupku imala pritisak u trbuhu i bol u leđima, može biti i od štoperice jer ja nikada nisam primala utrogestan, ali može biti i od T.
-
Dagnja@ čestitam ti...hvala ti na optimizmu jer je to jedino što nam preostaje...
crna ovca@ ne znam od čega je, ali si sve mislim da bi trebala uzet bolovanje, jer ne prestaje boljeti..uh....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma