Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!
    ...da vam se i ja pridružim i prijavim svoju 4. inseminaciju koja je bila 10.3.i sad čekam ß... ovo je u stvari trebao biti moj 1.IVF (mPC), ali nije bilo js pa su mi napravili AIH.
    Pozdrav, kod mene je obrnuto, naime danas mi je trebala biti 2.inseminacija, ali sam završila na kraju na 1.ivf-u, 3 folikula, 2 js će oplodit i u sriijedu transfer. Punkcija i nije bila toliko strašna koliko sam očekivala.
    Svima sretno i velike bete želim!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj *DJ* prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, kod mene je obrnuto, naime danas mi je trebala biti 2.inseminacija, ali sam završila na kraju na 1.ivf-u, 3 folikula, 2 js će oplodit i u sriijedu transfer. Punkcija i nije bila toliko strašna koliko sam očekivala.
    Svima sretno i velike bete želim!
    Čekaj, 3 folikula i poslali te na IVF?! A ja ih u 2. AIH-u isto imala 3 i ni I od IVF-a nisu spomenuli :D s tim da su uz ta 3 bila još 2 manja za koje kad sam ga pitala pa kaj je s njima, dr veli "pa da idemo na IVF i njih bi punktirali, al ovako se oni ne računaju"......tako da mi se čini da su htjeli u svakom slučaju izbjeći IVF.....dok vidim da je na VV druga priča......možda da probam otići tamo, možda me ne bi slali na 6 AIH-a

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Čekaj, 3 folikula i poslali te na IVF?! A ja ih u 2. AIH-u isto imala 3 i ni I od IVF-a nisu spomenuli :D s tim da su uz ta 3 bila još 2 manja za koje kad sam ga pitala pa kaj je s njima, dr veli "pa da idemo na IVF i njih bi punktirali, al ovako se oni ne računaju"......tako da mi se čini da su htjeli u svakom slučaju izbjeći IVF.....dok vidim da je na VV druga priča......možda da probam otići tamo, možda me ne bi slali na 6 AIH-a
    Da, na Vuku je ako je 3 ili više folikula ideš na IVF. A da sam imala AIH, to bi mi bio zadnji, tako mi je dr. predložio, da me ne muči inseminacijama, da ako ne uspije u 5.bi na IVF. Ali eto iznenadilo me, malo me bilo strah kad mi je reko to je IVF ono iznenada (on se pošalio-iznenada se osatane i trudan ). Sretna sam na kraju da je tak bilo, jedva čekam transfer sutra - više ću se nadati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •