Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo da vam se i ja pridružim ako me primate. Dijagnoza: sekundarna neplodnost,2005 ostala trudna prirodno,a sad muku mučimo već 3 god...3/2011 spontani u 8 tjednu isto prirodna trudoća. MM Oligoasthenoteratozoospermia i čudom se svi čude kako imam dvije trudoće iza sebe. Ja sam radila Hsg i sve prohodno. Trenutno sam u postupku AIH u Vinogradskoj, tj. u petak je bila prva folikulometrija u prirodnom ciklusu 14mm vodeči folikul,u ponedjeljak idem opet. Ne nadam se previše jer mi nije ni jasno zašto me šalju na AIH s tako lošim spermiogramom,al eto...pridružila sam se vama da jer znam da ću tu naići na razumjevanje...na poslu imam problema već sad jer nisam iz Zg i svaki put kad idem u Zg trebam slobodan dan tako da me sve strah kako će to ići jer imam dogovoren AIH za 4.,5.,6. mj....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    ...na poslu imam problema već sad jer nisam iz Zg i svaki put kad idem u Zg trebam slobodan dan tako da me sve strah kako će to ići jer imam dogovoren AIH za 4.,5.,6.mj...
    dobro došla!
    želim ti puno sreće i da što prije nunaš bebu.
    što se tiče razumijevanja od strane poslodavca, mislim da je to još jedan problem s kojim se susreću neplodni parovi. nažalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •