Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pitanjce?
    U četvrtak bila na prvom pregledu na VV pa sam malo friška u svemu ovome.
    Moram doći 3-5dc (naravno uz naručivanje 1dc) zbog pregleda i vađenja hormona. Treba mi info koliko od prilike traje sve to skupa (sa čekanjem) jer mi to pada baš u tjedan kada sam sama u odjelu na poslu pa baš nemrem doći u 12:00 na posao.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

to ti je vađenje krvi i brzo si gotova traje minuticu ponovno ideš 21 dc i to je isto vađenje krvi, jedini problem je što nalaze čakaš preko mjesec dana barem ja jesam

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mini mi prvotno napisa Vidi poruku
    to ti je vađenje krvi i brzo si gotova traje minuticu ponovno ideš 21 dc i to je isto vađenje krvi, jedini problem je što nalaze čakaš preko mjesec dana barem ja jesam
    Hvala. Na odgovoru... Sad samo moram čekati da dođe 1dc i da to obavim prije nego zbrišu na GO. Mjesec dan za nalaz je ok jer je spermiogram gotov tek za 45 dana (koliko kažu informacije sa web-a).

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

evo da se i ja malo pojadam.
    prošle godine dva putna na hsg prvi put sve pripremili i instrumenti za propuhivanje nakon što su ih montirali ustanovili da su zaštopani.Ponovno čekala na novi termin više od mjesec dana, hvala Bogu uspijelo.
    u prvom jesecu ostala trudna i u 6 tt imala spontani rekli biokemijska trudnoća, zbog toga morala čekati tri mjeseca da se tijelo oporavi.
    bila na prvoj inesminaciji koja nije uspijela beta=0, u ponedjeljak bila na drugoj čekam betu.
    Jedino što me je malo oraspoložilo je da ukoliko sada ne uspije idem na listu čekanja za ljekove za IVF, s time da svugdje čujem da se čeka jako dugo jer bolnice nemaju novaca.
    Znam da sam tek na početku i tko zna šta će nas sve čekati, stoga glavu gore.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •