-
ja sam proučavala uzduž i popreko svu literaturu do koje sam mogla doći o uspješnosti aih-a.
uglavnom, nema utvrđene razlike između uspješnosti prije ili poslije pucanja folikula.
ako je unutar vremenskog intervala do 6 sati, + ili - (prije ili poslije), šanse su otprilike jednake.
no bitnu razliku uspješnosti čini je li aih uz stimulaciju ili bez stimulacije. ako je bez stimulacije, šanse su male, oko 8-9% po postupku, ako je sa stimulacijom, rastu čak na 15-20%.
sgram također čini razliku. amerikanci ne rade aih (zbog neisplativosti - kod njih ipak to sve puuuuno više košta) kad ima ispod 10 milijuna obrađenih spermića.
no ako ih je više od 20 - 30 milijuna, isto nije veća uspješnost. dakle bitno je da ih ima iznad te neke granice.
moj prvi aih je bio poslije pucanja folikula (tri folikula popucala nešto ranije) - došlo je do T, no završilo ranim spontanim;
drugi aih je bio prije pucanja folikula- tj. jedan mi je folikul bio puknuo, a dva još nisu- i eto ti trudnoće-daj bože do kraja 
no ja sam bila na stimulaciji klomifeni + gonali + ovitrelle - i mislim da je zbog toga bilo dobitno.
zaključak; ak te oće, oće te, ak neće, moš ga j****
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma