jel zoveš sestru irenu? za nju navodno treba više strpljenja jer leti po svuda.
i ja sam spremna na nulu, ali nije to lijep prizor sigurno. jesi vadila u petrovoj ili privatno?
jel zoveš sestru irenu? za nju navodno treba više strpljenja jer leti po svuda.
i ja sam spremna na nulu, ali nije to lijep prizor sigurno. jesi vadila u petrovoj ili privatno?
Vadila sam u Sisku u bolnici.
Dobro je pripremiti se, nije mi tako teško palo. Ustvari, znala sam da ništa, jer se uopće nisam osjećala kao da je uspjelo....
Znam točno kako se osjećaš, i ja nemam nikakav osjećaj da je moglo uspjeti.
Jedva čekam da i ja više obavim betu i da krenem dalje.
Samo hrabro sirena![]()
ja se ipak nadam da je tebi uspjelo, ipak nekima i uspjeva taj AIH...
dogovorila sam konzultacije za 17.11.2012. i onda vjerojatno novi AIH u siječnju. Ali budem odmah doktoricu nagovorila da me stavi na listu za IVF.
![]()
Posljednje uređivanje od sirena28 : 19.11.2012. at 15:19
Htjela bi vas nešto pitati......skupila sam sve nalaze za AIH,još ovaj tjedan mi treba doći bris i ponovljeni nalaza za prolaktin,pošto trbam mjesečnica treba stići polovicom sljedećeg tjedna da li ja trebam tamo njih u bolnicu zvati da ima to sve javim i vidim kad trebam doći ili da čekam još ove nalaze ?!? I još nešto u papi sam imala malo gljivica ali sam to izlječila i dr mi je rekao pošto nije jako da ga ne treba ponavljati,ali mme strha što će mi oni u bolnnici reći
najbolje da ih nazoveš na telefon i pitaš...
Evo i mene da prijavim svoju negativnu betu.
Zovem sestru Irenu i sirenina priča se ponavlja, nitko se ne javlja cijeli dan.
Ništa, idemo dalje...
za negativnu betu.
Da ti skratim muke, zovi na 723 (zadnja 3 broja) sestru ivu da te odmah naruči za konzultacije. Ja sam uspjela dobiti onaj broj iz otpusnog pisma, i onda mi je sestra rekla da zovem na taj 723 i da se dogovorim sa sestrom za nove konzultacije....
Kod koga se liječite?
hvala ti sirena, uspjela sam dobiti sestru irenu koja mi je rekla da nazovem 723 i dogovorim se sa sestrom za konzultacije.
sad ćemo napraviti pauzu do nove godine pa onda ispočetka.
kod kasuma smo, ti?
Mi smo kod dr. Pavičić. Dobili smo konzultacije 17.12.2012.
Mislim da ću pitati dali me može odmah staviti na listu za IVF, pa eventualno napraviti još jedan AIH dok čekamo IVF.
Obzirom na našu dijagnozu, ne znam koliko je uopće za očekivati da nam AIH pomogne. Mislim da nam je ta metoda
jednako uspješna kao da i u prirodnom ciklusu pokušavamo... Ne znam. U svakom slučaju treba nam pozitivan stav
Želim Vam da božićni praznici promjene trenutnu situaciju i da u novoj godini nazoveš u Petrovu doktoru priopćiti sretnu vijest iz kućne radinosti![]()
Hvala ti dragička, i ja tebi želim lijepi poklon za Božić, onaj koji si najviše i sama želiš
Bilo bi super kad bi vas zapisali za IVF, eto čisto da termin stoji.
Čujemo se i puno sreće ti želim!
Da li se prije inseminacije isto koriste lijekovi? Ako da od kojeg dana ciklusa ste ih koristili,jesu to bili inekcije ili?
amy2004, ovisi na kojoj si klinici. Npr. u Rijeci inseminacija ide bez ikakvih lijekova, dok, koliko čitam, npr. u Zagrebu zna biti s klomifenima (tablete).
Idem u zg u Petrovu. A trebam ovih dana dobiti pa su mi rekli da prvi dan nazovi
Ja sam išla na Petrovu. Pila sam klomifen prije. No na pregledu kada mi je doktorica odredila AIH napisala mi je korištenje klomifena od 3-7 dc i da između 8 i 10 dc dođem na prvi UZV. Tako da pogledaj što ti piše na tom papiru (nalazu...).
2 dana prije inseminacije dobila sam inekciju štopericu.
Meni na papiru ne pišu nikakvi ljekovi,sada sam ih zvala i rekla mi sestra da dođem između 5-9 dana ciklusa sa svom potrebnom dokumentacijom i uputnicama
A neznam kako će to sve biti jer izgleda mi je ovulacija slaba.Mjerim si tem ali tu nema nekih velikih oscilacija.A vidjet ćemo drugi tjedan,nada uvijek umire zadnja
neznam dal si pisala prije,a kaj veli dr.,ste razgovarali u vezi tvojih ovulacija,i eventualne stimulacije prije insemin.?
A ja sam bila u 9mj na konzultacijama i odma mi je rekla da krajem 11mj bi radili AIH,da skupim sve nalaze i dođem,tako da nismo ništa detaljno dogovorili.Sada sam izvadila sve nalaze i koristim bromergon jer mi je prolaktin bio jako povišen,ali tem kada mjerim nema nekih velikih oscilacija.A vidjet ćemo drugi tjdan kad budem išla što će mi reći,nadam se da mi neće dati odgodu do iza blagdana
i ja se nadam
a gle,kaj se temp. tiče...nemamo svi te velike oscilacije.mjeriš duže vrijeme,i pratiš možda dal ima plodne sluzi?
ovaj ciklus ti je tek počel,nemoj donosit prebrze zaključke i bedirat se u startu.a jedino ultrazvukom budeš znala dali bude o,tak daza prvu fm!
ja krenula s femarom ..............ima ko iskustva???'
ja sam s klomifenom imala dosta folikula al ocito nisu bili dobri,sad budemo vidli,imam dozu 2,5 pet dana...valjda bude nekaj
makar opce ne vjerujem u te inseminacije
Zanima me ako se na inseminaciju ide bez stimulacije,da li onda odma kada dođem tamo idem u postupak i mora mm biti tamo?
Joj meni se milion pitanja vrti po glavi![]()
amy2004, kako misliš odmah kad dođeš gore? Jesi li obavila folikulometrije i to? TM mora biti tamo onda kad ti baš budu radili aih, mora dati svoj doprinos.![]()
I mi smo napokon dočekali prvi AIH. Sutra počinjem sa Klomifenima i u četvrtak imam prvu fm. Jedva čekam!
Ja sam več prvu folikulometriju odradila lijevi jajnik je super reaagiral na femaru i imam jednog vodećeg od 14 mm a ostali su po 11mm na jednom i drugom jajniku...endometrij 7,2![]()
Evo mi smo u petak odradili AIH. Jajnici su me tek danas prestali boljeti (tu i tamo mao štrecnu), ali trbuh mi je kao lopta. Jako sam napuhnuta. Jel to normalno?
Progesteron je glavni uzrok nadutosti na pocetku trudnoce. S obzirom da ga prirodno luci zuto tijelo plus dobivas dodatak u utricima, najvjerojatnije je to uzrok.
~~~~~~~~~~~~~ da ti se ta napuhnutost nastavi jos tjednima![]()
ja vadim betu 03.01. nakon trece inseminacije
curke vibram za velike tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~!!!!
Meni slijedi druga insiminacija u siječnju, sutra krećem sa klomićima.
ah,postajem pesimista prema timinseminacijama![]()
pilek - ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!
Kako se osjećaš? Mene boli dolje od kada je napravljen AIH. Cike mi nisu otekle, ali me peku bradavice (uvjerena sam da je to od utrića). Da li je i tebi tako?
ovoga puta mi je do inseminacije preezivio jedan veliki folikul na lijevom jajniku pa me nakon inseminacije malo pikala ta strana ali sada nista,cike normalne ne bole a imam osjecaj ko da cu dobiti...
tak da do cetvrtka bumo vidli kaj bude...
Ajde, ajde, šaljem dobre vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Ova godina je naša godina![]()
Danas ujutro sam imala lagani spotting - par smeđih i dvije roze žilice. Mislim da ipak nismo uspjeli. Neću ni dočekati petak da piškim test.![]()
Mozda bila implantacija.... Drzim fige
ja nemam nikavih nuspojava ili pojava,vadim krv ujutro
Misliš da bi implantacija bila tako kasno? Danas mi je 12 dpo.
Želim ti svu sreću sutra!~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!
Pa mislim da može biti jer moj ti je primjer da mi je radena inseminacija prvi puta na 14 dan a sad na 20 dan ciklusa tak da opce nema pravila....