-
AS i odvikavanje od pelena
Dakle, danas smo skinuli pelene i ne želim ih više vraćati S. uglavnom, svaki dan nekamo krenemo i onda opet obučem pelenu sinu nazad i mislim da tako ništa ne postižemo. danas sam rekla da neću više, ali kako smo na godišnjem, opet smo odlučili na izlet. i sad ne znam šta da radim u autu, vozimo se 45 minuta. da mu stavim ručnik ispod guze ili ne? bojim se da će se popiškiti i usmrdit će se sjedalica koju mi nećemo opet znati staviti kako spada.
a opet, ne stavlja mi se pelena :/. šta da radim?
-
Ja sam za auto sjedalicu koristila one dm-ove podloške koje bih presavila i stavila ispod guze. To su oni s jedne strane nepromočivi, s druge strane pamučni, upijajući kao pelena podlošci, mi smo ih koristili za preglede kod pedijatra kad su bili bebe, naam se da kužiš na što mislim.
-
Stavi otvorenu pelenu na sjedalicu i onda dijete posjedni gore bez pelene. Ja još uvijek Neru potaknem da ide piškiti prije nego uđemo u auto.
-
thalia
super tajming za ovaj topik. mislim, što se nas tiče
barbi, kupit ću ove podloge, thx
-
-
Osoblje foruma
i da, nasla sam tute u mercatoru po 5 i nesto kn tako da smo ih imali fakat svugdje, na svakom koraku i autu (od mojih staraca, npr. MMevih...)
AS se selila a tuta kupovala. LOL
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma