Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: AS i odvikavanje od pelena

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno AS i odvikavanje od pelena

Dakle, danas smo skinuli pelene i ne želim ih više vraćati S. uglavnom, svaki dan nekamo krenemo i onda opet obučem pelenu sinu nazad i mislim da tako ništa ne postižemo. danas sam rekla da neću više, ali kako smo na godišnjem, opet smo odlučili na izlet. i sad ne znam šta da radim u autu, vozimo se 45 minuta. da mu stavim ručnik ispod guze ili ne? bojim se da će se popiškiti i usmrdit će se sjedalica koju mi nećemo opet znati staviti kako spada.
    a opet, ne stavlja mi se pelena :/. šta da radim?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam za auto sjedalicu koristila one dm-ove podloške koje bih presavila i stavila ispod guze. To su oni s jedne strane nepromočivi, s druge strane pamučni, upijajući kao pelena podlošci, mi smo ih koristili za preglede kod pedijatra kad su bili bebe, naam se da kužiš na što mislim.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Stavi otvorenu pelenu na sjedalicu i onda dijete posjedni gore bez pelene. Ja još uvijek Neru potaknem da ide piškiti prije nego uđemo u auto.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

thalia

super tajming za ovaj topik. mislim, što se nas tiče

barbi, kupit ću ove podloge, thx

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

prije nego je naucila piskit tako da cucne, u autu smo uvijek imali tutu i cim bi ona rekla da joj se piski, ja bi prvom prlikom stala i posjela je na tutu.
    srecom, nismo imali incidenata.
    proljetos je prv put isla na more u as bez pelena i sama je trazila dva puta da joj se stane.

inace, jednom prilikom se tuta prolila po sicu, obrisali smo ga carobncom. nikad se nije usmrdio.

ali ovo sa podlogom je odlicno! mi smo 2 puta koristili mali rucnik.

eto, par ideja.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i da, nasla sam tute u mercatoru po 5 i nesto kn tako da smo ih imali fakat svugdje, na svakom koraku i autu (od mojih staraca, npr. MMevih...)
    AS se selila a tuta kupovala. LOL

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •