Kak to kod vas izgleda?

Pretpostavljam da je kod vecine slicno - kupanje, krevet, malo mazenja,pricanje pricica itd, pusa za laku noc ... Nekad to traje krace, nekad duze ... Mi obicno ispricamo neku pricicu i malo porazgovaramo, obicno naizmjence MZ i ja (netko mora biti i uz Zrinku ako je jos budna, netko mora oprati sudje itd. ) i to obicno potraje pola sata, nekad malko duze, osobito otkako je tu Zrinka pa onda prije spavanja jos hoce piti vode itd itd. kako bi bio duze sa nama.

Kad smo negdje na putu (planinarski dom, hotel, spavanje kod prijatelja) tad je rutina ista, iako obicno kraca.

No, iznenadio sam se kad sam saznao da neki ljudi ostaju sa djecom (i ne tako malom, starima i 5 godina) sve dok ne zaspu.
Isto tako, iznenadio sam se kad sam cuo da kod nekih roditelja djeca nisu spavala bez njih (dakle, kod baka i djedova npr.) sve do 18-te godine. Vedran je prvi puta prespavao noc bez nas sa godinom i pol, kod bake i djeda.

Gasite li svjetlo u djecjoj sobi nakon price?
Mi obicno da (cesto on to izricito trazi), osim ponekad kad zeli da ostane upaljeno.