Da smo na nekom drugom portalu, ovo bih svrstala u rubriku "Stisni šamar" ili "Vrišti".
No kako takve rubrike nema ovdje, stavljam na 4 kuta jer se tiče opremanja domova.
Znači, broj od dotičnog "dobavljača", zvanog Mato iz Ikee sam dobila preko pp-a. Broj kruži forumskom populacijom - čak ga se i hvali kako je jeftin i pouzdan.
:shock:
Na kraju nije ispao niti jeftin, niti pouzdan. Novce je uzeo unaprijed, a to se dogodilo prije cijela DVA mjeseca. Već na prvu loptu su stvari bile smrdljive; na mobitel ga se može dobiti samo utorkom; kontakt broj mobitela u svoj nije htio zapisati; nikada se ne javlja samoinicijativno već ga se mora zvati i onda se možda javi - to je naime opravdano time što on ima "jako puno posla".
Međutim problemima tu nije bio kraj. Trebao je robu dovesti za tjedan dana, ali ju je doveo tek nakon tri tjedna. Naravno, falilo je pola stvari. Tako smo dobili stol bez nogu, krevet bez središnje nosive štange, stolić za televizor bez šipki. Argumenti su bili: nema, bit će slijedeći tjedan. Nije bilo za tjedan dana. Nije bilo ni za dva, tri tjedna. Naravno, svaki utorak smo uredno zvali u nadi da će se javiti, a kada bi se i javio redovito smo dobili obećanja "sutra" ili pak "preksutra".
Onda je priča dobila neočekivani zaplet. Jedan utorak se sam javio (!?!?) oko 8 sati navečer sav uzrujan i ljut - on više ne može nosakati našu robu i da on to više želi riješiti (WTF???) i da li mi to možemo više pokupit?
OK, u nevjerici mi pristajemo na pakleni plan i u konačnici dolazimo oko deset sati u mračnu uličicu između stadiona u Kranjčevićevoj i benzinske. Stanemo s autom i zovemo. I tako dvadeset puta. Ništa. (Biste li se i vi osjećali kao totalni idioti?).
Za dva dana novi poziv. Mato je sada još više bijesan i ljut. Naime on je nama ostavio robu kraj "zelene garaže" i da zašto mi to nismo pokupili??? On ne zna što će s nama, ta roba je sad tamo kod garaže i mora se pokupiti!!!
Vjerovali ili ne, otišli smo do stanovite garaže i u apsolutnoj nevjerici i šoku našli "robu" (zvuči li vam "roba" kao sinonim za zabranjene supstance???).
Za kraj priče, da biste shvatili naše razočaranje i želju da uništimo posao stanovitom Mati mora se napomenuti da jedna od dvije šipke namijenjena ormariću za televizor nije bila među robom.
Postavlja se pitanje, zna li gospon Mato hebeno brojati do dva?
I još samo da sumiram...
Uzeo je novac, ne javlja se na telefon, isporuke su nepotpune, te na kraju bezobraznan stav i beskrajna arogancija koja bi svakog izbacila iz takta.
Želite li imati posla sa takvim?

Odgovori s citatom
Jel to taj?