-
ja bih rekla da bebica jednostavno traži tvoju blizinu da joj ublažiš grčeve. Obzirom da povrati posisano vjerojatno i popije previše, to se i nama događalo. (Mislim da se ne moraš zbog toga brinuti obzirom da mršava nije
) Pogotovo kad su bili grčevi na repertoaru, bilo je u modi i neprekidno sisanje. Ja sam nekako zaključila da su joj grčevi ipak slabiji kad sam s njojm i odlučila sam priuštiti joj neko vrijeme da budem uz nju što više, čak i dok spava pustila sam je da spava na meni, pa ako hoće i s cicom u ustima (ja sam za to vrijeme najčešće čitala nešto zanimljivo da preživim).
Nije da mi je bilo jako zabavno, zapravo bila sam već sva iznemogla i činilo mi se da to traje stoljećima, ali zapravo je trajala samo 2-3 tjedna ta muka s grčevima, i sad mi se više ne čini da je bilo tako strašno... Tako da je moj savjet jedino da se tješiš da će sve to ubrzo proći premda ti se sad čini da traje beskrajno.
Inače, ako se bojiš da će se probuditi kad je stavljaš u krevetić možeš je bar preko dana kad zaspi ostaviti da spava tamo gdje je i zaspala, na krevetu ili kauču, i podbočiti s jastucima ili ručnicima da ne padne na pod (premda se tako mala vjerojatno ni neće preokrenuti). Ako spava na cici, a ti se želiš ustati, možeš joj lagano ugurati prst među desni i izvući bradavicu, i pri tom se moliti da se ne probudi
(vjerojatno znaš ovaj trik ali za svaki slučaj ponavljam)
Moje dijete spava sa mnom u krevetu i noću, premda sam kupila krevetić, ali na kraju mi je jednostavno bilo tako lakše, nema ni ustajanja noću i zbilja ne mogu reći da sam često bila neispavana. Tako da ako želite i to možete pokušati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma