Bok Curke!
Danas sam žalosna jer smo 02.09. 2008. išli u GS na pregled i cijepljenje bezveze kako kaže sestra koja tamo radi. Kad sam zvala prije 2 tjedna pitala me neka sestra nije se predstavila, al uglavnom ova tvrdi da nisam sa njom razgovarala. Pošto Lara ne treba na kukiće za koje se treba naručiti, sestra "neka, ne znam koja", rekla da pričekam da uzme knjigu da me naruči i još me pitala koliko je Lara stara, ja kažem 06.09. će 4. mjeseca. Sada smo došli naručeni za 02.09. i kaže ova sestra da se cijepiti mora tek kada Lara napuni 2 mjeseca od zadnjeg cijepljenja, a to je bilo 09.02.2008. tako da smo išli bezveze a zadnji puta nam to nisu nitko pa ni ona niti dr. rekle. I tako to bezveze. Osim toga Lara nam je jučer i danas cijeli dan nervozna, i kad zaspi suhe guze i sita, probudi se za 10-15 minuta u plaču da ju jedva smirim. Možda je skok u razvoju a možda od uzbuđenja od puta u GS, ne znam. Sada još ne spava a inače liježem sa njom oko 22 pa kad zaspi. E sad što je razlog toj nervozi i tom plaču pitanje. Inače ju svrbe desni al to nije radila prije (budila se u plaču takvom). Znalo se dogoditi prije 3-4 tjedna pa stoga sumnjam na skok u razvoju pa savjetujte. Cicanje i kakanje u redu. S obzirom da smo sa Plitvica a pedijatrica iz GS-a dolazi svakih 15 dana u Korenicu i sada dolazi 08.09. moram pitati prvo nju da li možemo doći obzirom da će od zadnjeg cijepljenja faliti 1 dan. Sami problemi. A i dalje me strah kilaže Larine jer je dosta teška. Do sljedećeg javljanja pozdrav jer se idemo još premotati i cikiti i pavati nas dvije. Pozdrav svima od tate Damira, mame Sanje i male Lare!