Tu noć kad sam vam pisala zaspala je oko ponoći i kenjkanje se ponavlja još i sada. Vjerojatno ima neke svoje faze al još se uvijek oko 2 tjedna budi u plaču. Dojim na zahtjev i duže sisa prije spavanja. Pohvalila sam ju da je u razdoblju od 20.07. pa nadalje oko još mjesec dana spavala cijelu noć, a sada se ponovo budi 1 ili 2 puta, bude suha pelena (tetra) al traži sisu pa joj dam i zaspi, to sisanje traje oko 10 minuta. Inače, pedijatru možemo tek za 2 tjedna jer mora proći 2 puna mjeseca od zadnjeg cijepljenja 09.07. a u korenicu nam pedijatrica iz GS-a dolazi ponedjeljkom svakih 15 dana. Napisala sam i to da me strah što će reći za kilažu larinu jer je imala sa 2 mjeseca 6,5 kila to smo već raspravili. Al ignorirat ću to bitno da je zdrava što se na njoj i vidi. Jedino sam primjetila i ne znam dali je moguće (kad je svrbe desni) da u danu zna manje posisati pa me to malo smeta ( pune dojke), jer imam puno mlijeka pa to hvala bogu isprazni navečer prije spavanja. Znaju mi biti toliko pune da imam na dodir kvrge sastrane pa joj dam kroz dan malo jednu pa malo drugu al i ta će faza proći. Ne koristim više izdajalicu a i kad sam se izdajala kad je lara bila manja pa je i manje sisala kako bi izdojila tako bi se brže dojke punile a sada kad samo lara sisa bez izdajalice uspostavila se laktacija i lakše je, više ne bole makar su pune.