Jučer smo bili kod pedice,naručeni na prvo cijeplenje (znamo svi a se u 7 i 8 mj. djeca nebi trebala cijepiti), i svom srećom, Lel, kojem je sada 2mj. je imao temperaturu, pa nije cijepljen, a ni Kian, kojemu je 2g. i 8mj. nije docijepljen.
Odoh ja na razgovor kod pedice, koja nam je, kada sam joj rekla da Kian trlja okice i kiše, prepisala, i za jednog i za drugog MAXITROL i FENISTIL. Ja nisam nju gotovo niš čula, niti sam ju kaj uspjela pitati, jer je Kian ludio, a i ona je jedva čekala da nas zlifra van.
Došla ja doma, i naravno, išla pročitati upute, kad samo kaj me grom nije strefil!!!!!!!
Dala je i jednom i drugom antibiotik sa kortikosteroidima,zato kaj stariji kiše, trlja okice, i malo su mu te okice krvave!!!!!!
Ja stvarno neznam da li sam luda ili koji vrag, i da li se tako jaki lijek prepisuje u ovakvom slučaju, jer je čak i žena u apoteci komentirala, pa nebudete im valjda to dali,vaša djeca su ZDRAVA!!!!!!!!!!!!!
Stoga,ako netko ima za preporučiti doktora, bilo bi super kad bi bio na potezu od Dugog Sela pa prema zagrebu, koji se ne igra djeda Božičnjaka i nije sklon davanju lijekova, ukoliko za to doista nema potrebe, bila bi Vam jako zahvalna, jer ja se kod ove pedice, u Domu zdravlja Sesvete NE VRAĆAM!!!!![]()