pre pre pre predobro
jel te zanima da napravis neke slike za rodu
volonterski ofkors
Nesto bas tematski, ili...? Jel' se da u neku svrhu iskoristiti mozda i nesto od vec postojecih fotki?Mukica prvotno napisa
ako nam das dozvolu, svakako cemo koristiti neke od postojecih
a za ovo me zanima u buducnosti... ako ce nam trebat fotke za nesto namjenski/tematski - jesi li zainteresiran za napravit fotosesn???
:shock:
pregenijalno![]()
![]()
Thanks svima...Mukica prvotno napisa
za koristenje postojecih imate dozvolu, samo pretpostavljam da ce vam za to trebati originali u full rezolucijama, pa mi javite ako vas nekaj zanima.
A za tematske sessione moram istaknuti da mi je to samo hobi tak da ne garantiram uspjeh u sprovodjenju ideja u djelo.![]()
Slike su ti stvarno fantastične!
jos si i skroman!NeveN prvotno napisa
![]()
vec sam rekla: predivno, stvarno imas mota!![]()
thankszhabica prvotno napisa
![]()
Ali stvarno, nisam skroman, to je vise realnost koja se prema van onda tak manifestira nalik na skromnost.![]()
Meni je ona tvoja sova u crvenom lišću i ona tri labuda što gnjure glave u rangu National Geographica. Jesi li razmišljao da im pošalješ?
Dosad sam im poslal 2 fotke i obje su objavili. Onu kornjaču koja je izronila iz vode su objavili kao fotku mjeseca srpnja prošle godine, a fotku majke i djeteta sam poslal na njihov godišnji međunarodni natječaj i čak sam osvojil prvo mjesto s njom u kategoriji ljudi. Evo i linka na to:Anvi prvotno napisa
http://www.nationalgeographic.com.hr...2&sid=&jezik=1
Sad su baš u ovom broju otvorili natječaj za 2008. pa bum im opet nekai poslal.
Thanx Ora!Ora prvotno napisa
Nikon D200 i par dobrih i skupih objektivčića.![]()
Wow, čestitam, hvalevrijedan uspjeh! Potpuno sam smetnula s uma da postoji hrv. izdanje NG-a.NeveN prvotno napisa
Zapravo sam mislila na THE National Geographic, imaju i oni svakakve natječaje, a konkurencija je kao i čitatelji - svjetska! Čini mi se da si ti njihovog kalibra![]()
Možda neke fotke jesu, ali ja nisam. Zapravo, moje ambicije nisu njihovog kalibra.Anvi prvotno napisa
![]()
Čak su mi i ovi iz hrvatskog izdanja nudili da fotkam za njih, ali pošto bi to meni bilo moguće samo na račun vremena provedenog sa ženom i djetetom, ne dolazi u obzir.![]()
Koje objektive? Fiksne ili zoom?NeveN prvotno napisa
![]()
Kužim.NeveN prvotno napisa
![]()
No, kad se skupi materijala, ništa ne košta poslati na natječaj, a pored toga, u svakom broju objavljuju par slika u rubrici your shot i bude stvarno sjajnih fotki. To ja navijam za sovu.![]()
ja ne znam kad sam zadnji put vidjela ovako dobre fotografije,sva sam se naježila
svaka ti,svaka čast![]()
Za portrete fiksne. Nikkor 85/1.4 i Nikkor 180/2.8Ora prvotno napisa
S čim ti fotkaš?
NiceNeveN prvotno napisa
![]()
Trenutno s ničim... Malo je sve ošlo u zaborav radi drugih stvari, ali spremam se uskoro u akciju, ali i kupovinu poštenog digitalca....
Inače sam koristila staru Minoltu (filmovi, najčešće cb, ručno razvijanje...).
Poprilično sam ljubitelj klasične cb fotografije.![]()
thanx ronin!ronin prvotno napisa
![]()
Puno para misliš izdvojiti za taj "sport"?Ora prvotno napisa
![]()
Vidjet ću... za sada sam više orjentirana na crtanje... moram još jako dobro izvidjeti što se nudi...NeveN prvotno napisa
![]()