-
spuštanje testisa
pa danas sam bila na pregledu, 35. tjedan. dr. mi je rekao da se testisi mom dječaku još nisu spustili a da bi trebali do 36 tjedna. kasnije si ja razmišljam postoji li mogućnost da se ne spuste. i što onda???? ima li itko bilo kakvog iskustva?
-
postoji mogućnost da se testisi ne spuste, mom I. se lijevi nije spustio do 3 godine pa smo to riješili operacijom, sad je sve ok 8)
mislim da se nemaš razloga brinuti..za sve to još ima vremena, sad uživaj u trudnoći
-
MM mi je rekao da se njemu isto nije spustio jedan testis pa je morao na operaciju. Izgleda da to nije rijetka pojava a operacija je kratka i jednostavna.
-
moj stariji sin je imao sa 5 god operaciju nije bilo strasno samo sto je morao 10 tak dana mirovati tj. lezati u krevetu inace nije toliko opasno samo treba se napraviti prije puberteta
-
hvala vam na odgovorima, stalno mi se to mota po glavi. bilo bi najidealnije da to ide prirodnim putem ali glavno da ima spasa
-
testisi
Ni mome se mužu testisi nisu spustili sami, operirao ih je tek kad je imao 8 godina, po dr. prekasno. Obavezno se posavjetuj sa liječnikom, nama je dr. rekao da se takva operacija treba napraviti do odredjene dobi. MM je dijagnosticirana oligoastenoteratospermija, i doktor je rekao da nema tih tableta( a probali smo ih more) koje će mu popravit nalaz, jer da je operiran prekasno. Mi smo ostali trudni u postupku ICSI. Ne bih htjela nikoga plašiti, samo.. možda ni doktor nije u pravu, ali bolje je znati, nego ne znati.... :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma