Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: spuštanje testisa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno spuštanje testisa

pa danas sam bila na pregledu, 35. tjedan. dr. mi je rekao da se testisi mom dječaku još nisu spustili a da bi trebali do 36 tjedna. kasnije si ja razmišljam postoji li mogućnost da se ne spuste. i što onda???? ima li itko bilo kakvog iskustva?

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

postoji mogućnost da se testisi ne spuste, mom I. se lijevi nije spustio do 3 godine pa smo to riješili operacijom, sad je sve ok 8)

mislim da se nemaš razloga brinuti..za sve to još ima vremena, sad uživaj u trudnoći

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

MM mi je rekao da se njemu isto nije spustio jedan testis pa je morao na operaciju. Izgleda da to nije rijetka pojava a operacija je kratka i jednostavna.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moj stariji sin je imao sa 5 god operaciju nije bilo strasno samo sto je morao 10 tak dana mirovati tj. lezati u krevetu inace nije toliko opasno samo treba se napraviti prije puberteta

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala vam na odgovorima, stalno mi se to mota po glavi. bilo bi najidealnije da to ide prirodnim putem ali glavno da ima spasa

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno testisi

Ni mome se mužu testisi nisu spustili sami, operirao ih je tek kad je imao 8 godina, po dr. prekasno. Obavezno se posavjetuj sa liječnikom, nama je dr. rekao da se takva operacija treba napraviti do odredjene dobi. MM je dijagnosticirana oligoastenoteratospermija, i doktor je rekao da nema tih tableta( a probali smo ih more) koje će mu popravit nalaz, jer da je operiran prekasno. Mi smo ostali trudni u postupku ICSI. Ne bih htjela nikoga plašiti, samo.. možda ni doktor nije u pravu, ali bolje je znati, nego ne znati.... :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •