Pokazuje rezultate 1 do 50 od 561

Tema: Dokumentacija komplikacije, RD, produljenje RD

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Molim pomoć jer me vozaju. Gdje se javim za produljenje porodiljnog. Zvala sam HZZO gdjew su mi rekli da mi naša pedica mora dati pov bolesti - nalaz pedijatra, naša dr. kaže da ju to još nitko nije tražio i da ona ne zna o čemu je rijeć a da joj je nedavno jedna majka isto išla na produljeni zbog njege djeteta do 8 godina. Ona mi je rekla kako joj se čini da se sve to riješava u Centru za soc. skrb, bila ja tamo a oni kažu da nemaju veze s time. Kome se dakle javiti jer ne mogu s malim djetetom lutati od vrata do vrata.
    I kome se javljam za djećji doplatak?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoć jer me vozaju. Gdje se javim za produljenje porodiljnog. Zvala sam HZZO gdjew su mi rekli da mi naša pedica mora dati pov bolesti - nalaz pedijatra, naša dr. kaže da ju to još nitko nije tražio i da ona ne zna o čemu je rijeć a da joj je nedavno jedna majka isto išla na produljeni zbog njege djeteta do 8 godina. Ona mi je rekla kako joj se čini da se sve to riješava u Centru za soc. skrb, bila ja tamo a oni kažu da nemaju veze s time. Kome se dakle javiti jer ne mogu s malim djetetom lutati od vrata do vrata.
    I kome se javljam za djećji doplatak?
    Vaša pedijatrica MORA napisati preporuku , odnosno povijest bolesti. To nosiš zajedno sa ostalim papirima (među kojima je i preporuka specijaliste) U PODRUČNI URED HZZO-a. Tamo napišeš molbu (dobiješ formular od njih) i predaš sa papirima . Za DD ideš na MIROVINSKO kad dobješ riješenje od HZZO-a.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •