Pokazuje rezultate 1 do 50 od 232

Tema: kutak za šivanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

- zna li netko gdje ima za kupiti onih tvrdih umetaka (sto idu izmedju podstave i tkanine) za torbice i sliccno, ne znam kako se to zove, tvrdoce je poput kartona ili nesto tako slicno...stavlja se obicno u manje torbice, clutch-eve.
    - i da li netko ima kroj za vrecu za spavanje?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa Vidi poruku
    Što tebi znači sirova? Bijele svile raznih tkanja i kvalitete u metraži ima u Chemacu, a dalje,... gdje naletiš. Javi ako nađeš nešto povoljno
    ( a gdje su nam sad smajlići ??? (zbunj))
    Ona koja se prodaje u hobby dućanima za oslikavanje. U Chemacu je oko 60 kuna metar. Ne znam je li to povoljno.

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ima jos neki ducan, cini mi se na Draskovicevoj, tamo je frendica kupila svilu. Javim gdje tocno kad ju priupitam. Inace tu smo svilu pofarbale u boji od bobica bazge i mislimo si sad na proljece haljine šiti. Jedva cekam da to dodje na red.
    Molim te, pitaj ju gdje. Ne mogu se sjetiti niti jednog dućana s tkaninama u Draškovićevoj. Ovo mi je izvrsna ideja, pobojati u boju od bobica bazge. Možeš li napisati kako se to radi i što ste učinile da boja ostane postojana.

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    - zna li netko gdje ima za kupiti onih tvrdih umetaka (sto idu izmedju podstave i tkanine) za torbice i sliccno, ne znam kako se to zove, tvrdoce je poput kartona ili nesto tako slicno...stavlja se obicno u manje torbice, clutch-eve.
    Takve tvrde umetke, ali za šilterice, nisam sigurna da imaju ostale oblike, vidjela sam u dućanu Leo-klupko u Vrapču.
    Kroj za vreću za djecu ili odrasle?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa Vidi poruku
    Takve tvrde umetke, ali za šilterice, nisam sigurna da imaju ostale oblike, vidjela sam u dućanu Leo-klupko u Vrapču.
    Kroj za vreću za djecu ili odrasle?
    kako se zovu ti umetci? sto da trazim kad dodjem u trgovinu?
    nisam ni znala da postoji vreca za odrasle! meni treba za djecu.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni treba za djecu.
    Koliko je dijete visoko/dugačko?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Koliko je dijete visoko/dugačko?
    pa to sam mislila za iducu zimu, u biti vec ima sada jednu sto mu je dugacka, ali nema veze. ova je sad cini mi se oko 120 cm duga, a on je skoro 90 cm.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zna li netko gdje ima vatelin za kupiti? Nasla sam neke stare postove da ima u zag-magu. Imam bebicu od dva mjeseca pa mi nije bas zgodno skoknuti da provjerim.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mina30 prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko gdje ima vatelin za kupiti? Nasla sam neke stare postove da ima u zag-magu. Imam bebicu od dva mjeseca pa mi nije bas zgodno skoknuti da provjerim.
    Znam za poliesterski "vatelin", u trgovini Zeko tekstil u Vrapču, u onoj žutoj zgradi gdje je knjižnica.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nana-san u medulićevoj

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Za kakvu vreću trebaš kroj (veličina, rukavi) i kolioko precizan treba biti (trebaš li i dodatke za šavove u kroju?). Ja sam svojima šivala vreće napamet, bez kroja. Ako hoćeš, napravim ti kroj.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Za kakvu vreću trebaš kroj (veličina, rukavi) i kolioko precizan treba biti (trebaš li i dodatke za šavove u kroju?). Ja sam svojima šivala vreće napamet, bez kroja. Ako hoćeš, napravim ti kroj.
    kroj bez rukava, ne treba precizan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •