-
beba mi ima mjesec i po dana, i do sada su nam hranjenja išla dosta dobro,osim što je bebač bio poprilično pospan u početku,ali to je normalno. Malo smo se borili za količinu mlijeka, slabo je napredovao u početku,pa mi je patronažna rekla da ga nadohranim, što sam ja budala i učinila, ali samo dva dana jer sam na svu sreću skužila da činim veliku grešku i vratila se samo dojenju,te ga dojila i još uvijek dojim svaka dva sata po danu, dok po noći prođe i pet sati između podoja, valjda voli spavati. Na prvoj kontroli mi je dobio oko 550 grama,pedijatrica mi je na svu sreću rekla da ne treba nadohranjivati :D (iako je ne bi bila poslušala sve i da je rekla drukčije :wink: ). I tako nam je išlo lijepo sve do prije nekoliko dana kada mi se počeo buniti na prsima,uhvati lipo i počne gutati i onda nakon otprilike 5 minuta počne se grčiti i buniti ,odguruje se od prsa,pa je pušta pa ponovo hvata sve dok to već ne pređe u plač. To mi se obično događa u popodnevnim hranjenjima, u toku noći i kroz jutro jede dobro. Također puno lošije prihvaća desnu dojku i brže počne grintati na njoj. P a sad ne znam da li je stvar u meni, u let downu,ili mu ide prebrzo, ili nije gladan, jer mlijeka ima ja pritisnem rukom ono odleti do kraja sobe skoro, a kada ga odmaknem od prsa i nosim ga,uglavnom zaspe i odspava neko vrijeme. Stvarno nisam pametna, čini mi se kao da je to kaombinacija svega navedenog,
ali znam da ćemo proći i ovu krizu,kao i ove dosada,jedva čekam da se vratimo normalnom dojenju. U međuvremenu pomozite kako znate, svaki savjet mi je dobro došao, unaprijed hvala,pozdrav od mene i moje bebe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma