Za one koji žele kupiti pekač, ima ih u Pevecu u Rijeci. Dobili su ih jako puno, a cijena je 890 kn.
Za one koji žele kupiti pekač, ima ih u Pevecu u Rijeci. Dobili su ih jako puno, a cijena je 890 kn.
uf, ja ništa ne kupujem u pevecu... ne usudim se :/
Zašto???Mi smo puno stvari kupili u Peveca i sve je bilo oksorciere prvotno napisa
![]()
![]()
to je preuzasna cijena za obicni pekac
skroz super kruh ispece i onaj pekac za 300 kn
da
ovaj je XXL
za tolko kruha da ga 10 dana nemrete pojest![]()
Peveci su mi antipatični
vještičice i ti imaš ovog, je l' da?vještičica prvotno napisa
Da ja imam taj.
Samo smo jednom napravili taj najveći hljeb od 1,5kg, prevelik je za nas troje.
Međutim, fora mi je što je posuda za pečenje velika, i najmanji hljeb je pristojnih dimenzija, pa ne izgleda po pola hljebaMoji imaju neki manji pekač, hljeb je smiješno malen, i kad se napravi onaj od kilogram. Narežeš tri kriške i već si stigao do okrajka
A u XXL staje puuuno marmelade. Sve se lijepo skuha, a nigdje ne šprica![]()
Mi još nijednom nismo napravili taj veliki kruh. Obično pečem od samo 500 g brašna i ispadne mi kao naslikan. Divno se digne i sasvim je pistojnog oblika i dimenzijavještičica prvotno napisa
. A što se marmelade tiče, ove godine, kako ide sezonsko voće tako pravim marmeladu. Napravila sam 2 kg od jagoda, 1 1/2 kg od višanja, jučer 2 i 1/2 kg marmelade od breskvi, ove dane ću od marelica i onda čekam smokve i šljive. Ovu zimu nema kupovanja marmelada
![]()
.
možete pojasniti to spravljanje marmelade u pekaču? :?
Postupak??? :shock: ja uvijek spravljam u veeeeliikiiimm loncima i svejedno sve zašpricam ili vani u kotlu na drva ko neka vještica![]()
Na receptima imaš cijeli topic o pekaču i marmeladi![]()
nisam dovoljno bogata da bih tamo kupovalamaria71 prvotno napisa
Može li u pekaču ajvar, kao mermelada od povrća, ili to pekač prepozna?![]()
Ako može idem odmah kupit bilo kakav pekač da pravim ajvar.
ja nisam probala ajvar, ali moja susjeda je i kaže da je super!
da se jave još dvije-tri komšinice, pa da iskeširam za pekač, a mm da me skalpira![]()
nek niko ne sapne mm-u, ja svakako planiram pekac na jesenStrobery Shortcake prvotno napisa
![]()
Ja moram požurit, prije nego stignu roge, a imam sjajan argument. Na porodiljnom će me svako jutro čekati svjež integralni hljeb za doručak. E ako mi smije na to nešto reč, nek izvoli![]()
ih, bolje jos u trudnociStrobery Shortcake prvotno napisa
reci zamirisalo mi![]()
a ima dobar izbor u merkuru - clatronic 2 modela, neki whirpoolov i ovaj XXL Moulinexov, ujedno i naskuplji - 160 i kusur KM.
Bira je meni majka za ovakve trudničke zahtjeve![]()
ako znas nekog s dobrim iskustvom s Birinim pekacem, javiStrobery Shortcake prvotno napisa
![]()
Iridana 2666, hvala!![]()