Moj je mene pokušao 2-3 puta mlatnuti i reagirala sam kao MC i više nikad.
Prije par dana je napao tatu, imao je pravi napad bjesnoće od pokušaja udaranja i ugriza sav se od bijesa oznojio. Držalo ga nekih 5 min. mi u čudu gledali u njega. Pobjesnio jer mu MM nije dao da trga grožđe od susjeda :shock: .
Onda se MM se naljutio nije htio razgovarati s njim i otišao raditi dok se ovaj ispuše.
Mislim da je pobjesnio zbog bezveze razloga jer sam njega i brata iselila iz spavaće sobe napokon i uselila MM, to mu bila prilika da iskali isfrustriranost.

Odgovori s citatom
) , tuci bilo koga je nedopustivo , a kad gospodicu spopadne ludilo od bijesa sjednem je na sjedalicu do sebe i nema ustajanja. Place malo i kad se umiri ukratko joj kazem da je radila ruzno i da je mama ljuta i tuzna zbog toga.
. Moja je lekciju naucila u TL. Kupovala sam joj neku robicu , a ona zapela za par igracaka i kad sam rekla NE , pocela je plakat i bacila se na pod. Ljudi gledaju , padaju komentari kako bi je po guzi , a ja samo cucnula do nje i mirno odgovorila da joj igracke necu kupit , a kad vec zeli lezat na podu neka legne. I ostala sam cucat do nje ,drzeci je za jednu ruku sve dok nije odustala. Inace kad idemo u ducan moze dobiti samo jedne bombone (pez ) ili pecivo i to je limit. Tu je granica i basta.
... koliko godina ima toliko minuta i nakon toga razgovor ... smireni,