-
Tuce me
ja bih se zaklela da negdje ima ovakva tema, ali nisam nasla :/
ako zaista postoji, molim moderatora da ovo zaklljuca i moj post prebaci na prijasnju
U pitanju je moj trogodisnji Sami. Cim mu nesto nije po vovlji podje me tuci. A ako mi ista gore ima kod djece to je ta tuca roditelja :/ I uvijek sam mislila, nece moje, ali eto hoce
Imam osjecaj da dolazi u sklopu "Inat faze". Ako sam mu nesto zabranila, odmah me podje lupat, ili bacat igracke po podu. Cak zna uzet casu vode i namjerno je izlit na pod, kauc i sl... I to traje vec mjesec dana :/
Edita je jednom, dva puta do sad tako nesto uradila i poslije mog autoritativnog "Da vise to nikad nisi uradila", nije vise ponovila :/ I kod nje je ta Inat faza dolazila do izrazaja samo onda kada je umorna.
Ali Sami ne benda sta god da mu kazem :/
Inace nije agresivno dijete. Cak sta vise, manji je od makovog zrna. Dok je isao u jaslice nije imao niti ijedan incident sa djecom. Igra se sa njima, ali je bas stidljiv i njezan. Jedino meni i Editi vadi zivce. :/
E sad ja ne bih pravila paniku da znam da je to jedna prolazna faza trogodisnjaka (sjecate se kada sam pisala o Editinoj inat fazi, koja je vec prosla), ali nego me fakat strah kad pomislim da moze takav ostat i odmah me podju zmarci na one scene one djece iz serijala Super Nani
(ono kad tuku i pljuju roditelje)
Kako je mm po cijeli dan na poslu i ako se kojim slucajem zatekne prilikom jedne takve scene, on je :shock:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma