-
Di me nađe s ovom temom ...
Ovo što MC veli sam doslovno sve isprobavala i sama i ne pali. Uhvatila bi ju za ruku, čim bi ju pustila ili se okrenula ili ... - opet bi me krenula udariti. Što je bacala na pod sam prijetila baciti u smeće ... Znam ju ostavit i u kazni minutu, dvije kad pretjera ... Par puta sam joj 'vratila' i nije mi se činilo da pali tj. strašno bi se pokunjila, ali ne bi zaplakala, uvrijeđena do bola i ja bi se osjećala baš nekako bezveze - uglavnom ni 'vraćanje' nam nije upalilo.
Ne znam fali li joj pažnje. Mislim, tako živimo tj. toliko radimo da, po meni, djeci zaposlenih roditelja naravno da fali pažnje i vremena, ali više ne možemo dati. Odradim osam sati, dojurim doma i ne radimo ništa dok ne zaspi osim što skićemo, igramo se, pričamo ... MM je mlao doma, ali stavrno nastojim baš zato dati joj još više. Ne zanosim se da mogu nadoknadit tatu, ali mi se ni ne čini da je tata baš tako alarmantno malo s njom. U vrtić ne ide, krećemo na jesen, ima sjajnu tetu ... Počelo je pred ljeto, intenziviralo se u zadnje vrijeme, a bile smo na godišnjem stalno skupa, čak ni kuhala nisam, baš ništa, samo smo se družile; tata je doduše bio s nama samo četiri dana, ali sad je doma po cijele dane - ukratko, ne mislim da joj fali vrijeme/pažnja, o nečem drugom se radi.
Pada mi na pamet da protestira i zbog toga što joj više ne dam da se nasisava po pola sata, najavim da ću dati malo i gotovo i da ću poslije dati opet ... Sinoć me mlatnula četiri puta, stvarno jako, jer nisam dala sisu peti put tu noć, sat vremena nakon prethodnog buđenja/sisanja. Ima 2 god i 8 mj, nije beba.
Pomagajte
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma