na ovom podforumu postoji hrpetina tema o vjeronauku. Sigurno bi ti bilo pomoglo da si koju prije procitala.
Prvo, tko u prvom razredu "vodi" vjeronauk?? Učiteljica ili "netko sa strane"??
1. vjeronauk vode vjeroucitelji
Drugo, mene nitko nije pitao želim li vjeronauk za svoje dijete ili ne, kako će me tretirati, automatizmom ili...???
2. ako te nisu pitali onda ti pitaj njih... nisu pitali ni mene, ali meni je to bilo vazno pa sam ja prilikom upisa pitala sto me zanima
I treće, mogu li tražit da mi dijete ne bude upisano na vjeronauk, ali da bude prisutno u učionici prilikom satova vjeronauka, čisto zato, da ne bude sama u hodniku, izvojena isl. ??
3. mozes, ali zasto mislis da bi bila sama na hodniku - skola je duzna organizirati klincima mjesto gdje ce biti kad je vjeronauk u njihovom razredu
moj Oskar je obicno u nekoj drugoj ucionici, u dvorani ili jako rijetko na hodniku... al meni to ne smeta jer su mi vazniji principi, a to je da NE ZELIM da mi dijete na bilo koji nacin ide na vjeronauk i
ne zelim biti licemjer te pricati kak je vjeronauk u skoli nepotreban, a s druge strane ne ciniti nista da protiv toga protestiram te se izvlaciti na spiku "necu da mi dijete bude samo na hodniku..."
kad bi u nasem razredu bilo jos bar 5 ovakvih kao ja skola bi doista trebala nesto poduzeti - jer nije isto shendlat jednog klinca ili pet i vise njih