Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Bole zglobovi

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Bole zglobovi

Još u trudnoći, točnije pred kraj trudnoće 9 mj. kada su mi noge natekle (MM me zafrkavao da sam big foot )u šetnji bi me jako bolile pete i zglobovi, vjerojatno od vode u nogama, težine i ostale trudničke tegobe.. No sada mi se to isto opet pojavilo mjesec dana nakon poroda, bole pete i zglob na jednoj nozi, preko dana ne, nego na večer u šetnji i zna boliti dosta jako. U trudnoći sam dobila 24 kg, 10 otišlo nakon poroda, ostalo jš 14 viška, tako da mislim da je i dalje težina u pitanju što se tiče te boli.

Je li imao tko još takvih problema? Da se brinem ili da jednostavno čekam da igubim te kile, pa ako dalje bude bolilo da odem na pregled i slikanje zglobova.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Usljed hormona, kao priprema za porod omekšava hrskavica, i svi zglobovi postaju mekši, pa ti to može biti uzrok bolova pred porod. A nakon poroda, baš nekih mjesec dana nakon, meni su krenuli takvi bolovi u zglobovima da nisam mogla normalno sjesti, niti ustajati. Naša pedijatrica je to samo prokomentarisala "aaaaa, izvukla ti kalcij, uzmi šumeće" i problem je nestao kao rukom odnešen, za skoro 24 sata.
    Ovo je naravno, moje vlastito iskustvo, svakako se posavjetuj sa nekim stručnim.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja opet imam nekakva najdrukcija iskustva vezana za zglobove.
    Inace imam nekakav najdrukciji reumatuidni artritis, bolovi i oteknuca prisutni al reuma faktori nikad dokazani u krvi.
    U trudnoci ni trenutka me nisu prsti bolili a sad 4 mjeseca nakon poroda, osjetim bolove.. Mene pate rucni zglobovi i ovi mali od prstiju.
    Nisam ti bas od neke pomoci, al eto, da znas i za moj slucaj.
    Drz se!!

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Samo da se pridružim klubu. 4 mjeseca nakon poroda, a mene i dalje bole stopala, ponekad koljena, svakodnevno kralježnica. Tješim se da se kosti vraćaju na svoje, pa će mi se valjda i bokovi malo skupiti, jer sam si baš nekako široka, a samo 2 kile su mi još ostale za skinuti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    Inace imam nekakav najdrukciji reumatuidni artritis, bolovi i oteknuca prisutni al reuma faktori nikad dokazani u krvi.
    U trudnoci ni trenutka me nisu prsti bolili a sad 4 mjeseca nakon poroda, osjetim bolove.. Mene pate rucni zglobovi i ovi mali od prstiju.
    Drz se!!
    Lelita, često reumatoidni artritis miruje u trudnoći, tako da se to zna dogoditi.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i ja se pridružujem, mene jaaako boli lijevo koljeno. ne mogu se normalno popeti ni do stana. sve nešto škripa, krcka...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Citiraj lelita prvotno napisa
    Drz se!!
    Lelita, često reumatoidni artritis miruje u trudnoći, tako da se to zna dogoditi.
    Baš tako. I mene taj prati..

Ali ovo što je tema, zapravo bi zbilja moglo biti vezano uz kalcij. I ja sam dobila isti savjet!! Sutra kupujem (i) kalcij pa javim za koji dan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •