-
Mura,Buzz ili Explory?
za slijedeće dijete dvoumimo da li uzeti
Maxi Cosi Mura3 ili Stokke Explory ili Quinny Buzz3?
Mura se čini super,super-ali zamjerka mi je nisko sjedalo i onaj čudni štitnik/naslon za ruke naprijed,Buzz mi se čini super jer sjedište drži dijete u čvršćem položaju ali je mana što se opet ne može dijete ravno leći što u Muri može a i tete u TL su rekle da se zna često kvariti hidraulika koja otvara/zatvara kolica i to sjedište se klima -a Explory mi je savršen zbog visokog položaja-ali se čini uzak i kolica sam probala u Kiki i činila su se jako klimava :? te uz to nije za sve terene a mi živimo na neravnom/brdovitom/često s preprekama području.
Što vi mislite-koji bi bio najbolji izbor?Cijena i veličina/težina nisu bitne,auto je velik i kolica se ne moraju nikamo nositi.
-
jesi pročitala sve topice o tim modelima? naširoko se raspravljalo o manama i prednostima...
-
ma jesam i svi hvale svoj-sa svakim je netko zadovoljan više ili manje, eplory su baš nahvalili a meni se baš jako klimav činio :? htjela sam malo usporedbu ovako,ali nema veze ako je bezvezan topic nek moderatorica zaključa,sorry
-
ja imam buzz-zali boze para
mrzimo ih i ja i L, provozala se mozda 5 puta u njima
a kvacica koja sprecava kolica da se sama otvore nam je pukla 1. (slovima: prvi) put kad smo ih otvorili
-
MUTSY - Urban rider
Kolica su predobra! Naravno ako imas dovoljno velik prtljaznik (mada je su nama stala i u nas Clio) i dovoljno velik lift (jer su dosta teska za penjanje stepenicama..)
Ali setnja s njima je predivna, mozes ih voziti s 1 prstom...
-
za neravan teren quinny speedi je odličan izbor,mana im je što se ne mogu spustiti u skroz ravan položaj,ali dijete može biti u početku u košari ili u AS,prečka se može naručiti,a u baby media shopu kažu da će naručivati novu kolekciju koja ima ugrađenu prečku.Mislim da su buzz i stokke loš izbor zbog terena.Mi živimo isto na neravnom terenu i dosta šećemo po neasvaltiranim stazama i to speedi odlično podnosi
-
Mi smo u prve dvije godine proveli gotovo 6 mjeseci na Peješcu na neravnom terenu i često se vozali neasfaltiranim i šumskim stazama. Naš Buzz nas je izvrsno poslužio. Nikad se ništa nije pokvarilo, činjenica da se sjedalo lagano klima nije ništa novo obzirom da je to napravljeno s namjerom, a ležeći položaj nam baš nikada nije nedostajao.
Eto, to je naše iskustvo s Buzzom, ostalo stvarno ne znam.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma