Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kolica i auto

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Kolica i auto

Imam veliki problem što mi niti jedna kolica ne stanu u Opel corsu.Imam Brevi OVO i neidu,Chicco kišobran kolica isto nikako ne stanu.Mali mi ima 3 mj i neznam koja bi mi mogla stati.Košaru ne koristimo jer neče u nju pa mi trebaju neka sa nižim položajem za leđa. :? Pomagajte.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi imamo inglesinu zippy i stane nam u svaki auto koji smo vozili (ali nema skroz ravni položaj). možda da probaš peg perego pramette? ne zauzimaju puno mjesta, imaju ravni položaj i kad je bebica mala gleda u tebe.
    mi smo svoja kolica prije kupnje isprobali, tj. zamolili prodavačicu da nam ih posudi da ih probamo staviti u auto...pa možda da tako napraviš, da se opet neugodno ne iznenadiš. :shock:

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Znam za ingesinu,ali nema je ovdje za kupiti.Gledala sam Chicco ct 0.1 i stanu mi na knap,ali više ih tu u Puli ne drže :/ .Dali zna netko gdje se ih još može kupiti.Ona idu u ravan položaj i saviju se ručke pa mi odgovaraju.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nama Peg Perego Pliko stanu u Fiat Tipa koji ima i plinsku bocu u prtljažniku. Na oko ne mogu da stanu, ali MM ih uvek nekako upakuje. Jedino što svaki put odvali onaj cup holder.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi imamo inglesina zippy i do sada su stale u svaki auto u koji smo ih stavljali. Stvarno su lagana, lako sklopiva, nisu glomazna i imaju 4 položaja.

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Peg perego ču opet pokušati ugurati,a Inglesinu nema ovdje u bližoj okolici za kupiti.Hvala na savjetima.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj iva9 prvotno napisa
    Znam za ingesinu,ali nema je ovdje za kupiti.Gledala sam Chicco ct 0.1 i stanu mi na knap,ali više ih tu u Puli ne drže :/ .Dali zna netko gdje se ih još može kupiti.Ona idu u ravan položaj i saviju se ručke pa mi odgovaraju.
    Meni isto stanu u moju corsu, onak po dijagonali.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Zbog odlaska na more i velicine gepeka sam prisiljena kupiti kisobran kolica.
    E sad me zanima smije li beba u chicco kisobran kolica s 4 polozaja(lezeci je skroz ravan). Molim da mi netko sto hitnije odgovori!!!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne znam na koja kolica misliš, ali ako se mogu spustiti u sasvim ravan položaj ne vidim zašto ne bi u njima vozila bebu. moj 2,5 mjesečni malac se vozi u chicco c1.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam bez problema u maminu corsu stavljala graco kolica. sad iman neka kisobran, dobivena na poklon, evo stvarno ne znan kako se zovu. lako ih je sklopit ali po duzini isto iman problema da ih uguran. uvik zaboravin koja ona strana ide prva, rucke ili kola :?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ako mote jos pitanje..kad smiju u polusjedeci?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •