-
Ovih dana idem na tečaj u Petrovu i odlušala sam predavanje dr. Blajića o porodu. I baš sam nekako u bedu otkad sam ga čula. Meni je tip grozan. Kad priča o rodiljama upotrebljava naziv "sirote". Kad je nešto pričao o krvarenju u trudnoći, u kontekstu da je normalno nakon pregleda ispričao nam je kako je taj dan ujutro pregledao 40 žena, a pola od njih je krvarilo sirota i poslije u panici zvalo bolnicu pitajuć ih je li to normalno. Kao da je 40 krava pregledao, a ne ljudskih bića.
Kad je pričao o pomagalima na porodu koje po njegovim riječima olakšavaju bol, npr. lopta pripomenuo je da kad mu je nekidan jedna žena došla s loptom rodit, da bi ju najradije bio s nogom u guzicu. Nije objasnio zašto, osim što se činilo da šta jedna žena ima nešto sama odlučit o porodu kad je obična "sirota" (meni zvučalo ko stoka više)
Meni je tip totalno :shock: . Ima tako stav s visoka prema trudnicama, svojim specijalizantima. Mislim tako ih je oslovljavao "moji", ne znam valjda je nekakav šef negdje tamo.
Nakon što sam ga čula, pitam se šta mi bi da izaberem Petrovu za rodit :?
Ne znam, možda je čovjek vrhunski stručnjak, ali ponašanje mu je katastrofa i po njegovom rodilje se uopće nemaju šta javljat, nego "sirote" trebaju šutiti i mučat kao da nisu ljudska bića.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma