-
rodila sam u petrovoj prije nesto manje od godinu dana, doticni mi je bio na porodu...da bar nije...jer je osim njegovog prostakluka, hladnoce i grubosti (kod pregleda) sve bilo vise-manje ok. mislim, nezahvalno je ovako govoriti, ne znam sto se tocno dogadalo za vrijeme poroda tj., izgona, jel bila kakva frka (iz moje perspektive nisam mogla naslutiti probleme), cini mi se da je beba morala brzo izaci (ili je to netko tako htio
, o epiziotomiji i oporavku poslije poroda da ne govorim), uglavnom doticni doktor se lijepo na mene izderao:"j..... mu, pa necu ja umjesto tebe tiskat!" (naravno da sam tiskala!). sto je meni i u onom trenutku i sada - grozno! mislim da nitko to ne zasluzuje u tako "delikatnom" trenutku, a pogotovo nakon sto 15 sati cami u boksu i ne pusta ni glasa (hocu samo reci da sam cijelo vrijeme bila prisebna i kooperativna, stabi tek bilo da sam pravila"probleme"). kad je poslije dosao u boks, htjela sam se s njim nesto kao nasalit (nes bezveze, tipa, "pa, nije bilo tako strasno") nije me ni pogledao...mislim, osjecala sam se ko g...o, to je skuzila primalja, pa me stala hvalit, tipa, svaka cast, gospodjo, vi morate imati jos djece, kako ste vi to sve dobro podnijeli
i te spike...da se razumijemo, nisam ocekivala kraljevski tretman (to je petrova, a ne privatno rodiliste), ali ipak...to su naoko sitnice, ali u tako vaznom i velicanstvenom trenutku kao sto je dolazak dugo ocekivanog djeteta na svijet, i te sitnice su bitne, i ja sam zbog njih jos uvijek ljuta...(kao sto se vidi).
inace je dr. Blajic vrlo hvaljen kao porodnicar, pa napominjem da je ovo samo moje osobno iskustvo te da mi zaista nije cilj nekoga blatiti ili stvarati paniku...no, kad vec pitas za iskustva...
dobro ti je netko rekao, ako je tebi ok, onda super...
valjda je imao los dan, valjda mu ja nisam bila simpa (iako to ne bi trebalo biti bitno, al sta ces, ljudi smo).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma