ne radi mi pretražnik pa ne mogu vidjeti je li se što već pisalo na tu temu.
Naime, klinci su mi na moru i htjela bi oprati flekave madrace. Ima li netko iskustva? S čime je najbolje?
ne radi mi pretražnik pa ne mogu vidjeti je li se što već pisalo na tu temu.
Naime, klinci su mi na moru i htjela bi oprati flekave madrace. Ima li netko iskustva? S čime je najbolje?
Ja vec godinama skidam sve fleke sa Super 10 od Goldena (to sad zove nekako drukce, mislim GNLD, ili tako nekako), raspitaj se da li to neko prodaje u tvojoj okolini.
Pospricas i kad ti se napravi pjenica utrljas to (grepkas noktima). Kad je flek na robi stavim u vesmasinu, a na madracu mozes obrisat vlaznom krpom.
Moze ti se dogodit da je na mjestu gdje je bila fleka sada jos veca, ali to je privid, jer je sad taj dio madraca cisci od ostalog.
Da i to rjesis, nadjes nekog ko ima doma Rainbow da ti dubinski ociti madrac i cijelog opere.
Lavinija, thanks
Privid ha??!!!Lavinija prvotno napisa
Aaaaaaaaaaaa..tu prividnu divotu sam ja napravila upravo danas...to koma izgleda...ljuta sam na sebe ko ris..bilo bi bolje da nis nisam petljala..
Sutra mi gosti dolaze..kaj da velim..to vam se samo privida..nis strasno.![]()
Lavinija daj malo više o ovome, ja bi i madrace i trosjed tak očistila.nadjes nekog ko ima doma Rainbow da ti dubinski ociti madrac i cijelog opere.
Možda je malo off pitanje, al dal tak odu i mrlje od...hm sjemena muževljevog?![]()
Uskoro krećem na godišnji pa planiram očistit i oribat sve što se oribat da!
ja ću danas probati s Vanishom za tepihe. Naime, nemam ni Golden proizvode ni Rainbow usisavač, a madrace moram oprati. Kolegica mi je rekla da probam s Vanishom za tepihe jer on je nekakva pjena, pa se ne vlaži jako. Mada je isto rekla da baš nije oprala fleku, ali da ipak izgleda čišće.
Ima netko neki bolji prijedlog?
imam jedan drugi problemcic, pa ako netko zna: posudili smo madrac za slucaj da nas naruceni ne stigne na vrijeme. taj madrac je bas stigao s nekakvog dubinskog ciscenja (ne znam s cim) i smrdiii po toj nekakvoj kemikaliji, bas ono uzas! luftao se vani, proveo cijeli dan na suncu juce, a sad evo par dana kise, pa nemre stajati vani... i jos uvijek smrdi. ja bas ne bi stavljala bebaca na to... :/ to ne moze biti zdravo, taman i kad dodje plahta, osjetit ce se... kako da ga izluftam?
ja ti o madracu ne mogu reći ništa...naime, stojim nad njim i gledam gada kako me pobijedio....prala sam ko luda, fleka nije otišla, tj.napravila sam još veću, i dalje smrdi...da imam love ovog bi bacila i kupila novog.
GRRRRRRRRRR
oh, damn, vikkikatja... zao mi je da ti ciscenje ne ide... ma eto vidis, i ovo dubinsko (s cim je god bilo) nije bas sjajno, sad smrdi na kemikalije. :/
Vanishom se ja nebi usudila prat nesto na cemu spavam..
Kemikalije..hm..hm..
Svoj "unisteni" madrac sam vise puta prebrisala namocenom spuzvicom..i na kraju se sve izjednacilo i izgleda ok.
Cak sam posipala sodom i kad se osusila posaugala sam je usisavacem..
Tak..mislim da sam to dobro ispetljala.![]()