Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: beta interferon

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno beta interferon

bok.
    zanima me ima li ovdje koga da je koristio beta interferon. mm kroz par dana kreće s terapijom, a čitala sam da su nuspojave prilično gadne. zanimaju me vaša iskustva. kako se podnosi, koliko vremena prođe dok se tijelo ne navikne, šta možemo očekivati. neki savjet?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mislim da je moja prijateljica,nisam sigurna-sutra cu je pitat pa ti javim......

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mislim da je moja prijateljica,nisam sigurna-sutra cu je pitat pa ti javim......

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

super!
    vidim da ću ovdje ostat uskraćena za informacije o ovom lijeku. no, priznajem, drago mi je da vas nema koji ga koristite.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ona je uzimala interferon gama,pokusavajuci ublaziti plucnu fibrozu.Popratne pojave su bile glavobolja i temperatura nakon uboda(daje se u inekcijama),nii nakon godinu dana popratne pojave nisu bile slabije.Za interferon beta ne znam.Zao mi je sta ti ne mogu dati vise informacija .

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ona je uzimala interferon gama,pokusavajuci ublaziti plucnu fibrozu.Popratne pojave su bile glavobolja i temperatura nakon uboda(daje se u inekcijama),nii nakon godinu dana popratne pojave nisu bile slabije.Za interferon beta ne znam.Zao mi je sta ti ne mogu dati vise informacija .

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ups

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •