-
prvo ide genetsko savjetovanje, nakon toga testiranje
-
Mogu li nakon biopsije nastaviti s dojenjem?
Ima li tko iskustva?
-
Podižem, uzv inače obavljam redovito 1x godisnje, sad idem na sistematski na popisu je i mamografija.
Ovo stiskanje dojki mi se nikako ne sviđa jer dojim i znam imati zastoje pa bojim se da ću navući još problema.
Kakvo je vaše iskustvo? Ja bih rađe pričekala i obavila uzv barem.
-
Podižem, uzv inače obavljam redovito 1x godisnje, sad idem na sistematski na popisu je i mamografija.
Ovo stiskanje dojki mi se nikako ne sviđa jer dojim i znam imati zastoje pa bojim se da ću navući još problema.
Kakvo je vaše iskustvo? Ja bih rađe pričekala i obavila uzv barem.
-
Ja bih svakako uzv obavila a ne mamografiju.
Isto sam imala zastoje.
-
kad mi idemop na sistematski piše mamografija ili uzv, ja planirano napravim unapred mamo jer je jednostavnije doći do termina, pa uzv napravim na sistematskom, sjećam se da je kod dojenja ili u razdoblju od 6 mjeseci bilo i kvrga u uzv, imam gustu mrežu, i sad još 9 godina iza dojenja.
-
Osoblje foruma
Bila sam na mamografiji dva puta kao dojilja i nije bilo nikakvih problema. Tehnicarka je znala da dojim (nije utjecalo na pregled, vec pomaze ocitanju nalaza.
-
Odlucila sam zbog cestih zastoja i stvaranja kvrgica ne ići na mamografiju samo uzv.
-
Mašnice tako bi i ja.
Izbjegavala sam uske grudnjake da ne pptpomognu zastoje a kamoli neke veće pritiske.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma