Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Preparati za mršavljenje

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Preparati za mršavljenje

Dakle zanimaju me vaša iskustva u vezi kojekakvih preparata za mršavljenje.
    Koji je najbolji bio za vas dali čaj, tablete, ocat, prašak...?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

najbolji i najjeftiniji-flaster na usta

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ili šuplja žlica i tanjur okrenut naopačke.

nema čarobnih napitaka. ima samo dobrog marketinga i nečje debele zarade.
    debljanje i mršavljenje su jednostavna matematika: ili više uneseš nego potrošiš pa se debljaš ili više potrošiš nego što pojedeš pa mršaviš.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj škorpion prvotno napisa
    najbolji i najjeftiniji-flaster na usta
    Brutalno, ali točno da točnije ne može biti.

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Svojedobno sam isprobala vise tih preparata, a moja mama se i dan-danas bori s kilama pomocu njih. Cudesnog napitka, nazalost, nema. Ako trebas skinut veci broj kila, onda je najbolje pocet manje jesti. Ako zelis skinut samo par kila ili odrzat tezinu koju vec imas, toplo preporucam sport, tj. bilo kakvu intenzivniju i redovitu fizicku aktivnost. Osim sto trosis kalorije, na duge staze ces si vjerojatno i ubrzati metabolizam i vise neces morat toliko pazit sto jedes Govorim iz vlastitog iskustva.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Phase2 od Natural Wealtha (u slucaju prehrane bogate ugljikohidratima). Vec sam se naveliko raspisala o njemu tu na forumu. Ali pretpostavljam da ne bi isao bez pomno odabrane dijete i dosta fizicke aktivnosti.

Svi kojima sam obecala dijetu - znam, gadura sam, cekate vec sto godina. =( Ali skener mi ne radi. Mozda ovih dana jednostavno pretipkam cijelu stvar i gotovo.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam probala cijelu masu tih preparata i ni jedan nije magičan
    sam od sebe neće skinuti ni kilograma
    jedino flaster na usta kako je već rečeno

uostalom na svim tim preparatima piše da ide uz dijetu ili tjelovježbu, a opet, ako to prakticiramo, smršavit ćemo manje ili više i samo uz to a bez preparata za mršavljenje 8)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj alkemicar prvotno napisa
    ja sam probala cijelu masu tih preparata i ni jedan nije magičan
    sam od sebe neće skinuti ni kilograma
    jedino flaster na usta kako je već rečeno

uostalom na svim tim preparatima piše da ide uz dijetu ili tjelovježbu, a opet, ako to prakticiramo, smršavit ćemo manje ili više i samo uz to a bez preparata za mršavljenje
    8)
    eeee,baš to-samo bacaš novac u zrak.Preparati mogu jedino biti poticaj da se "geneš"

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

manje jesti, zapravo ne manje nego malo

jesti puno obroka (minijaturnih) dnevno

malo jesti

probat ići nešto vježbati, nešto aerobno, al to će biti samo za kondiciju i malo će se učvrstiti mišići nogu..pločice na trbuhu treba zaboraviti

još manje jesti

i eto....piece of cake

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kaj velite na jabučni ocat na tašte jedna žlica?
    Jel to ima kakvog učinka?
    Čula sam od svoje šogorice da je njen svekar to pio jedan duži period i smanjio hrani i jeo uglavnom kuhano i bez masčobe i skinuo kile i još je smanjio masnoču.
    Kaj velite na to? Jel ima neko iskustva takovih....da čujem....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    smanjio hrani i jeo uglavnom kuhano i bez masčobe i skinuo kile i još je smanjio masnoču..
    prešao na zdravu prehranu, sa malo masti i skinuo kile?
    bilo je za očekivati, zar ne

jabučni ocat ima svoje dobre strane
    kao i cimet koji djeluje povoljno na snižavanje kolesterola, šečera ...
    sve su to dodaci, i kofein je pomagač .. no samo oni, bez promjene prehrane , su bez efekta, pucanj u prazno

i onaj čaj za mršavljenje je ok, neće odmoći, to sigurno, unutra ima zdravih biljaka, neke su samo diuretici, neke su čistači.. no sve u svemu su i inače dobre za piti

pila sam taj čaj, ne sviđa mi se
    pila sam neke tablete (davnoooooo) , bezveze
    bila sam na onim elektrodama i raznim masažama u kozmetčkom salonu, skidanje je išlo dokle kod sam se držala dijete (ne mješanje ugljikohidrata i proteina/bjelančevina)

dokle god sam se držala pravilne prehrane uz sve te pomagače, kile su išle dolje, bez pravilne prehrane, nikakav efekt

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Samo treba paziti da se ne pretjera s jabučnim octom jer on zna poprilično uništiti jetru ako ljudi nemaju granica.
    Znam da zvuči glupo, ali znam ljude koji su završili na hitnoj upravo zbog istog.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    Samo treba paziti da se ne pretjera s jabučnim octom jer on zna poprilično uništiti jetru ako ljudi nemaju granica.
    Znam da zvuči glupo, ali znam ljude koji su završili na hitnoj upravo zbog istog.
    Šta je pretjerivanje?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja osobno ne vjerujem u preparate i prilično ih se bojim. Matematika je vrlo jasna; unositi manje nego tijelu treba ....Samokontrola, kombinacija namirnica, promišljanje o prehrani.

Da nebi mislile, imam 10 kg viška. Teoriju imam u malom prstu, sad će i praksa....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

samokontrola

ima li to gdje kupiti?

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel to ima kakvog učinka?
    Čula sam od svoje šogorice da je njen svekar to pio jedan duži period i smanjio hrani i jeo uglavnom kuhano i bez masčobe i skinuo kile i još je smanjio masnoču.
    Kaj velite na to? Jel ima neko iskustva takovih....da čujem....
    Nedavno su dokazali da jabučni ocat nema svojstva koja su mu pripisivali.

Kiselina općenito razgrađuje masnoće. Npr. kiseli krastvaci se redovno jedu uz pršut, sir, pancetu baš zbog toga.
    Masnoću sa posuđa možeš lako oprati pomoću octa i sl.
    Ali piti na tašte ocat mislim da je smrt za želudac i organizam općenito. Zamisli koji je to šok želučanoj sluznici.
    Ja se ne bi toga igrala.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja je još nisam našla...al negdje ima sigurno.
    Najgore mi je kad mi kažu: Ti si majka dvoje djece, kaj bi ti htjela...??!! Grrr

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Ali piti na tašte ocat mislim da je smrt za želudac i organizam općenito. Zamisli koji je to šok želučanoj sluznici.
    Ja se ne bi toga igrala.
    potpisujem.iz vlastitog iskustva.uništila sam si želudac jabućnim octom.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tornadomum prvotno napisa
    Citiraj Ria prvotno napisa
    Ja se ne bi toga igrala.
    potpisujem.iz vlastitog iskustva.uništila sam si želudac jabućnim octom.
    Na koji način...ajde me prosvjetli?

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo opet mene s mojim iskustvima ...
    (sramota me šta sam sve probala)

dakle, i ja sam neko vrijeme pila taj ocat na tašte i ništa
    Ni gram nije otišao nakon mjesec dana, a mene je počeo boliti želudac za poluditi i stvarao mi žgaravicu i osjećaj je bio užasan
    I nakon što sam ga prestala piti trebalo je neko vrijeme da se želudac smiri

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jesti manje, puno manje. I onda se puno vise kretati.

Probala sam Xenical, uz recept endokrinologa, i bio je ok - uz strogu dijetu. Dakle, vjerujem da bi i dijeta, sama po sebi, djelovala jednako.

Onda neko vrijeme nisam probala nista, osim hrane. Pa sam lijepo vratila sve sto sam s Xenicalom i skinula. Zapravo, i vise od toga.

Nakon toga su mi se poslozile neke kockice u glavi i sad jedem sve, ali malo i cesto. I pijem taj Phase2 jer sam se nacitala svega i svacega i nisam nasla stetnih strana i nuspojava. Ne mogu garantirati da tablete stvarno nesto rade, ali 31 centimetar obujma u zadnjih godinu dana (od lipnja 2007. do lipnja 2008.), a 40-ak ukupno otkako sam kompletno promijenila prehranu i nacin zivota, smatram vise nego uspjehom. Ako je Phase samo placebo efekt, jos uvijek mi je vrijedan i truda i novca.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možda je jedino dobar uz masnu hranu?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Xenical? Taj, kao, djeluje na masti. Al meni masna hrana nikad nije bila jaca strana tak da ne znam. Trenutno stvarno ne bi imalo smisla da to uzimam. Phase utjece na ugljikohidrate, tako da mi je to daleko bolji izbor.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    ali 31 centimetar obujma u zadnjih godinu dana (od lipnja 2007. do lipnja 2008.), a 40-ak ukupno otkako sam kompletno promijenila prehranu i nacin zivota, smatram vise nego uspjehom. Ako je Phase samo placebo efekt, jos uvijek mi je vrijedan i truda i novca.
    Ajde me malo prosvjetli o tiom prepartu i načinu uzimanja i prehrane?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    ali 31 centimetar obujma u zadnjih godinu dana (od lipnja 2007. do lipnja 2008.), a 40-ak ukupno otkako sam kompletno promijenila prehranu i nacin zivota, smatram vise nego uspjehom. Ako je Phase samo placebo efekt, jos uvijek mi je vrijedan i truda i novca.
    Ajde me malo prosvjetli o tiom prepartu i načinu uzimanja i prehrane?
    Rijec je o tabletama, proizvodi ih Natural Wealth, a prodaju ljekarne. To je neki sastojak iz bijelog graha (google izbacuje dosta studija kad se upise Phase2) koji smanjuje unos tj. razgradnju ugljikohidrata oko 30% (ako nisam nesto krivo zapamtila). Osobno mrzim tablete i bilo sto drugo 'neprirodno' pa sam se nacitala svega i svacega i odlucila probati phase jer nisu zabiljezili nikakve nuspojave osim nadutosti kod nekih pacijenata.

Sto se prehrane tice, jedem sve, ali pazim da imam barem 5 obroka na dan i da mi unos kalorija ne prelazi 1500 na dan (u pocetku sam se drzala granice od 1100-njak). Postoji i dijeta koju mi je davnih dana dao endokrinolog, ali zbog skenera u raspadu jos uvijek je nemam u nekom elektronskom obliku - rijec je o prijedlozima dnevnih menija za tjedan dana.

Pod ovim 'sve' podrazumijevam jako malo mesa (mozda jednom tjedno) jer ga ne volim, vise ribe, soju, sejtan, iskljucivo integralni kruh i tijesto, smedji secer, voce i povrce, maslinovo ulje.. Ne pijem nista gazirano, ne pijem kavu, caj pijem bez icega (ili s mrvicom meda), rijetko pijem vocne sokove (gotovo nikad one s dodanim secerom). Jedem cokoladu kad me uhvati, a od kolaca samo one koje sama radim, od integralnog tijesta. Sve u svemu, nisam uopce gladna, iako je 1100-1500 kalorija ispod dnevne potrebe.

Osim toga, puno se krecem. Puno hodam, a trudim se visiti u teretani. Nazalost, cini se da nijedno nije dovoljno sto se tice viska koze. =(

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ima rješenje za one koji papaju puno slatkog i općenito baziraju prehranu na ugljikohidratima, a zove se krom-pikolinat. Ima ga od raznih proizvođača, ne treba uz njega vježbati, siguran je čak i za dijabetičare i krajnje prirodan. Djeluje tako da potiče prijenos glukoze u stanicu gdje se ona razgrađuje ( krom je inače dio receptora za prijenos glukoze, a deficit u hrani mu je jako velik) . Doze za mršavljenje bi bile od 200 do 400 mg, predozirati se ne možete. Ima u svakoj ljekarni, nije preskup, može ga se naći i u kombiniranim pripravcima, a i samostalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •