Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: kada stvarno nema vise mlijeka?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno kada stvarno nema vise mlijeka?

citam redovito vase postove i stvarno svakoj zeni koja doji puno znaci kad zna da ima gdje pitati ono sta je zanima i dobiti pravu odgovor i nastaviti uzivati u dojenju ali vidim da se puno njih boji da nema dovoljno mlijeka(i ja sam jedna od njih,svako malo pa opet sumljam pa malo procitam ovdje pa se opustim i kazem si da je sve ok)
    moja cura ima sad 9 mj dojim je i dalje 600puta na dan i stvarno nastojim to odrzati koliko bude islo,ali pitam se kada stvarno nema dovoljno mlijeka?
    ja sam vec par mjeseci u borbi s cicanjem pa kad kenjka ili slicno dodjem do zakljucka da su zubici pa ovo pa ono a sto ako ima malo mlijeka?
    iz ovih odgovora dodjes do zakljucka kao da to nije ni moguce?
    pa recite mi dali je moguce?i kako znati da je to?sto ako ja mucim i sebe i nju?nemogu se izdojiti,pa da cujem....

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dokle god dijete sise ne moze nestat mlijeka.

ima mama koje su prestale sa dojenjem i cak godinu dana poslije jos uvijek mogu istisnit malo mlijeka.

nece ti nestat mlijeka i kad place nije u tome stos. beba ti ima 9 mjeseci, kod vas je laktacija vec jako dobro uspostavljena i to se ne moze dogodit. da sad odlucis prestat/i kad odlucis prestat (kad god to bude), vrlo vjerovatno bi se morala nekoliko dana izdajat da ne bi doslo do upale.

to sto ne mozes izdojit nista ne znaci.

kad tako velika beba place moze bit sto i jedan uzrok ali ne to - da nemas mlijeka.

opusti se, pa vec 9 mjeseci ti dijete doji znaci da je sa tvojom proizvodnjom mlijeka sve u redu

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa i jede nešto krute hrane, zar ne?
    Ne brini

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

koliko obroka dohrane imate?
    ako misliš da joj fali dodaj još jedan obrok dohrane