Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Muke po hranjenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Muke po hranjenju

Ovako. Šizim već neka 2 tjedna. Moja mala velika ljubav se time ne opterećuje i veselo i zdravo skakuće po kući. Ima 11 mj.
    A šizim jer: prvo je počela odbijati piti mlijeko (uspijem joj ga ugurati u usta tek po noći kad je toliko pospana da ne zna kaj se događa). Pa joj onda mlijeko stavljam u sve kaj se može staviti i u svim oblicima (jogurt, sir) a da bi dobila potrebnu dnevnu količinu.
    Onda je općenito počela odbijati hranu- svega jede puno manje, a ručak (meso i povrće) uglavnom pojedem ja. Tu i tamo pojede griz ili neko voće u velikim količinama, pa me jako iznenadi, ali ja sam svejedno već malo luda jer uopće više ne znam kaj joj skuhati, kaj joj dati, ona ne djeluje bolesno (dapače!) i jako je vesela i aktivna, imam osjećaj kao da nema vremena za jesti. Uzme komad kruha ili neki keks i onda to gricka usput u igri.
    KAJ DA RADIM??? Tak bi voljela da sjedi u sjedalici i pojede fini zdravi friško kuhani ručak...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Medica, nisi jedina, na topicu Odbijači dohrane ima puno cura sa problemom kao što je tvoj.

Možeš nastaviti tamo, ovaj topic zaključavam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •