-
Muke po hranjenju
Ovako. Šizim već neka 2 tjedna. Moja mala velika ljubav se time ne opterećuje i veselo i zdravo skakuće po kući. Ima 11 mj.
A šizim jer: prvo je počela odbijati piti mlijeko (uspijem joj ga ugurati u usta tek po noći kad je toliko pospana da ne zna kaj se događa). Pa joj onda mlijeko stavljam u sve kaj se može staviti i u svim oblicima (jogurt, sir) a da bi dobila potrebnu dnevnu količinu.
Onda je općenito počela odbijati hranu- svega jede puno manje, a ručak (meso i povrće) uglavnom pojedem ja. Tu i tamo pojede griz ili neko voće u velikim količinama, pa me jako iznenadi, ali ja sam svejedno već malo luda jer uopće više ne znam kaj joj skuhati, kaj joj dati, ona ne djeluje bolesno (dapače!) i jako je vesela i aktivna, imam osjećaj kao da nema vremena za jesti. Uzme komad kruha ili neki keks i onda to gricka usput u igri.
KAJ DA RADIM??? Tak bi voljela da sjedi u sjedalici i pojede fini zdravi friško kuhani ručak...
-
Medica, nisi jedina, na topicu Odbijači dohrane ima puno cura sa problemom kao što je tvoj.
Možeš nastaviti tamo, ovaj topic zaključavam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma