-
Ne želi ići spavati!
Moja ljepotica od 2 godine i 4 mjeseca već skoro 2 mjeseca odbija ići spavati. Kako po danu, tako i navečer. Na kraju zaspe u dnevnom boravku (uglavnom na trosjedu) kad doslovno padne od umora, što preko dana varira između podneva i kasnog poslijepodneva (jedan dan je zaspala oko 18.00), a navečer nikad prije 22.00, često i dosta kasnije. Neće sa mnom, neće sa tatom, neće sama, neće u svojoj sobi, ni u spavaćoj sobi, jednostavno neće nikako.
Ne želim je prisiljavati, ali ovo mi već stvarno ide na živce. Cijeli dan nam se na kraju vrti oko njezinog spavanja, jer je pokušavamo loviti na prepad. Imamo scene kao iz šaljivog kućnog videa - ili se klati na tuti ili kljuca za stolom, samo što joj glava ne padne u tanjur.
Prije nego je počela s bijesnim glistama oko spavanja, sama je tražila da idemo spavati, više puta nam je potjerala goste kući, jer joj se spavalo.
Mislila sam da će nespavanje biti kratkotrajna faza, ali nikako da se stanje popravi.
Najgore od svega je što ujutro ne spava dugo, najčešće se budi prije 7, pa se ni ne naspava dovoljno, zbog čega je onda još i nervozna i neraspoložena za suradnju.
Nisam više pametna što činiti, nikakve slikovnice, priče ni igračke ne mogu je namamiti na spavanje, zapravo uopće ne želi otići u svoju sobu, koju inače obožava.
Ajde, bar me malo utješite.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma